Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Και ποιος δεν έχει φάει τρικλοποδιές; Ομως δεν το βάζω κάτω»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Και ποιος δεν έχει φάει τρικλοποδιές; Ομως δεν το βάζω κάτω»

Πριν από λίγο καιρό, φήμες ήθελαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου ζευγάρι με τον Ντάνο κάτι που διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές. Η ίδια, ως μητέρα, ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα;

«Οτιδήποτε γράφεται για την προσωπική μου ζωή δεν μου αρέσει. Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και παιδιά» τόνισε στο Secret.

Αλλωστε, η Ντορέττα ξέρει να κρατά καλά μακριά από τα φώτα την προσωπική της ζωή. «Γενικά είμαι συντροφικό άτομο, μου αρέσει να βρίσκομαι σε σχέση, αλλά όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, μπορώ να μείνω και μόνη. Αλλά ως Ζυγός, ναι, είμαι συντροφικό άτομο».

Υπήρχε άνδρας που έμαθε για τα παιδιά της και... έκανε πίσω; «Δεν μου έχει συμβεί αυτό, καθώς όλοι γνώριζαν πως είμαι μητέρα, όμως, αν για κάποιον ήταν εμπόδιο τα παιδιά μου, δεν θα είχε καμία θέση στη ζωή μου».

Η ίδια σχολιάζει και ένα πρόγραμμα που αγαπά πολύ: το Dancing with the stars, το οποίο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η Ντορέττα παραδέχεται πως παρακολούθησε την πρεμιέρα, επισημαίνοντας ότι: «Είναι ένα πρόγραμμα που με ανέδειξε Δεν το ξεχνάω. Με έμαθαν καλύτερα μέσα από αυτό και μου άνοιξε πολλές πόρτες στη δουλειά μου. Γενικά, αγαπώ πολύ τον χορό και τους ανθρώπους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρότζεκτ».

Είναι μια γυναίκα που έχει ανέβει τα… σκαλιά της εκκλησίας στο παρελθόν, όμως χώρισε Ωστόσο, ο γάμος δεν την τρομάζει: «Με ενδιαφέρει ο γάμος, ναι, αλλά όχι σαν κάτι το αναγκαστικό, που πρέπει να γίνει σώνει και καλά. Από την άλλη, δεν θα ήμουν και αρνητική αν προέκυπτε στη ζωή μου. Δεν είμαι κατά του γάμου».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να κανό τρίτο παιδί: «Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και ήμουν με έναν άνθρωπο, θα ήθελα να κάνω και τρίτο παιδί». Τέλος, παραδέχεται πως έχει «φάει» τρικλοποδιές. «Αλίμονο! Και ποιος δεν έχει φάει; Ομως δεν το βάζω κάτω. Τα εμπόδια με καθυστερούν, αλλά δεν με σταματούν», δηλώνει με νόημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved