Δομάζου: «Το παράπονο της Μουσχολιού ήταν που δεν της έδωσαν το Μέγαρο Μουσικής για συναυλία»
Showbiz

Δομάζου: «Το παράπονο της Μουσχολιού ήταν που δεν της έδωσαν το Μέγαρο Μουσικής για συναυλία»

Η Ευαγγελία Δομάζου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές με τους γονείς της και το μεγάλο παράπονο της μητέρας της Βίκυς Μοσχολιού.

Για τον μπαμπά σου Μίμη Δομάζο τι έχεις να πεις; Γλυκός μπαμπάς;

«Τον έζησα σε μικρή ηλικία. Ήταν ένας καταπληκτικός μπαμπάς που ερχόταν το μεσημέρι από την προπόνηση, θα έτρωγε και θα παίζαμε σε καθημερινή βάση. Την ευθύνη την είχε η μαμά. Ήταν ένας μπαμπάς που πιο πολύ τον ενδιέφερε τη δουλειά του. Οι μαμάδες είναι πάντα πιο αυστηρές»

Ο κόσμος, μέσα από σένα γνωρίζει λίγο καλύτερα τον θρύλο της μουσικής Βίκυ Μοσχολιού, γιατί για σένα ήταν μαμά σου, αλλά για τον κόσμο, ακόμα και σήμερα είναι ένας θρύλος της ελληνικής μουσικής.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει φύγει. Βλέπεις και το σπίτι. Ζει μέσα εδώ. Και για την Ράνια ισχύει. Κάθε μέρα μιλάμε για τη μαμά. Μπορεί να μην υπάρχει πια σαν παρουσία, αλλά η σκέψη της είναι μαζί μας συνέχεια. Γιατί σαν μικρά παιδιά δεν την ζούσαμε. Έλειπε. Όταν βέβαια ήταν μαζί μας, ήταν ουσιαστικά. Άρα είναι σαν να υπάρχει ακόμα. Λες, το καλοκαίρι θα την δω»

Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σου όλο αυτό;

«Μια δύσκολη τριετία, από τότε που μπήκε στο «Υγεία». Σταμάτησα τη δουλειά μου, ήρθα εδώ, το παιδί το άφηνα στην πεθερά μου για να μπορώ να πηγαινοέρχομαι στο νοσοκομείο. Δύσκολες στιγμές, αλλά για μένα δύσκολες είναι και οι γιορτές. Τα Χριστούγεννα δεν τα θέλω πια καθόλου»

Ποιο ήταν το παράπονο της Μοσχολιού;

«Το παράπονο της ήταν που τον τελευταίο χρόνο πριν πεθάνει ζήτησε το Μέγαρο μουσικής να κάνει μια συναυλία να πει τα κομμάτια που δεν μπορούσε να πει στα μαγαζιά της παραλιακής και δεν της το έδιναν. Και επίσης δεν χάρηκε τα εγγόνια της που τα λάτρευε» αποκάλυψε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved