Ορφέας Περίδης: «Αν την ψωνίσεις θέλεις καλούς φίλους ή καλό ψυχίατρο»
Showbiz

Ορφέας Περίδης: «Αν την ψωνίσεις θέλεις καλούς φίλους ή καλό ψυχίατρο»

Ο Ορφέας Περίδης αποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για έναν καλλιτέχνη. 

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Ορφέας Περίδης μίλησε για τα τραγούδια του, τη δημοσιότητα αλλά και για την μεγάλη του αγάπη την μουσική.

Όταν ακούτε παλιά τραγούδια σας ακούτε πράγματα πού θέλετε να αλλάξετε;

Ναι, μου συμβαίνει. Σε πολλά τραγούδια .μου θα ήθελα να αλλάξω έναν στίχο ή μια ενορχηστρωτική ιδέα. Στο σημείο αυτό θα έλεγα πως οι επανεκτελέσεις βοηθάνε. Όμως η αλήθεια είναι ότι ούτε το χθες ούτε το αύριο με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα»

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος που κρύβουν η δημοσιότητα και η έκθεση για έναν καλλιτέχνη;

«Του κάνουν χίλια καλά κι ένα κακό. Το κακό είναι ότι "μπορεί να .την ψωνίσεις. Άμα την ψωνίσεις θέλεις ή καλούς φίλους δίπλα σου ή έναν ψυχίατρο»

Υπάρχουν εποχές με δημιουργικά μπλοκαρίσματα;

«Μπλοκαρίσματα να δουν τα μάτια σου! Όμως έχω χαρισματικούς στιχουργούς και φίλους δίπλα μου, έχω βιβλία και ποιήματα, έχω και μια κρυφή ελπίδα ότι οι ουρανοί ανοίγουν και κλείνουν διαρκώς και ότι η μούσα είναι πάντοτε παρούσα, όσο τσιγκούνα κι αν είναι»

Θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς να φτιάχνετε τραγούδια ή να παίζετε μουσική;

«Υπάρχουν πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε την ίδια χαρά με εκείνη της δημιουργικότητας; Δημιουργική χαρά μπορείς να νιώσεις με οτιδήποτε κατασκευάσεις. Όμως, η χαρά από τη γέννηση ενός τραγουδιού μοιάζει με τη χαρά ενός τραυλού που καταφέρνει να αρθρώσει σωστά» εξήγησε στο Documento.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved