Περίοδος ριζικών αλλαγών για Μενεγάκη-Σκορδά
Showbiz

Περίοδος ριζικών αλλαγών για Μενεγάκη-Σκορδά

Αλλάζουν πολλά στην ζωή τόσο της Ελένης Μενεγάκη, όσο και της Φαίης Σκορδά.

Περίοδος ριζικών αλλαγών είναι αυτή που διανύουν οι παρουσιάστριες. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά κατά το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε αναζήτηση της νέας τους κατοικίας.

Λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Ελένη Μενεγάκη στο Ψυχικό μαζί με τον σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο, και μεσίτρια να περνούν την είσοδο πολυτελούς μονοκατοικίας με μεγάλο κήπο και παιδική χαρά. Εδώ και καιρό η γνωστή παρουσιάστρια έχει μπει σε διαδικασία ανεύρεσης νέας στέγης, έχοντας αποφασίσει να εγκαταλείψει τις ανέσεις της βίλας στην οποία ζει μέχρι σήμερα με την πολυμελή οικογένειά της στα Μελίσσια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, το ενδιαφέρον της Ελένης επικεντρώνεται στα βόρεια προάστια.

Υστερα από πολύμηνη έρευνα, η Φαίη Σκορδά βρήκε το σπίτι των ονείρων της όπου θα ζήσει μαζί με τους δυο γιους της τον 7χρονο Γιάννη και τον 4χρονο Δημήτρη. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ύστερα από έρευνα αρκετών μηνών κατέληξε στην αγορά μιας όμορφης μονοκατοικίας με μεγάλο κήπο, η οποία βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή στα νότια προάστια.

Η Φαιη Σκορδά έψαχνε όλο αυτό το διάστημα το κατάλληλο σπίτι, πολύ κοντά στην περιοχή όπου ζει, στα σύνορα Βούλας-Βουλιαγμένης. Τα συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει την ανακαίνιση σε διάφορους χώρους της μονοκατοικίας σύμφωνα με τις υποδείξεις της νέας ιδιοκτήτριας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φαίη έχει ζητήσει να έχει στο χέρι της τα κλειδιά μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ώστε να κάνει τη μετακόμιση και να εγκατασταθεί εκεί στις αρχές Μαρτίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved