Στέλιος Διονυσίου: Πώς ο Ρέμος τον βοήθησε να χάσει κιλά;
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: Πώς ο Ρέμος τον βοήθησε να χάσει κιλά;

Ο Στέλιος Διονυσίου κάνει την δουλειά που αγαπάει χωρίς να σκέφτεται τα χρήματα, αφού πάνω απ΄όλα θέλει να περνάει καλά ο κόσμος. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Ρέμος ήταν εκείνος που τον βοήθησε να χάσει αρκετά κιλά, από τα οποία κάποια ξαναπήρε.

Τον ενδιαφέρει να μπορεί να περνάει καλά στην δουλειά του περισσότερο από μια μεγάλη αμοιβή;

«Εννοείται. Με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Δημήτρη Κόκκοτα (που μετά αποχώρησε) περάσαμε υπέροχα όταν κάναμε περιοδεία σε όλο τον κόσμο. Δεν είχαμε καμία αντιζηλία μεταξύ μας. Μας πλησίαζαν μεγάλοι άνθρωποι για να μας διηγηθούν ιστορίες με τους πατεράδες μας. Δεν πιστεύω ακόμη πόσα έμαθα για τον Στράτο Διονυσίου από τις προσωπικές ιστορίες του κόσμου. Είμαστε φιλαράκια. Πολλές φορές έχω συναντήσει ανταγωνισμό στη νύχτα. Πού θα μπει το όνομά μας και τι θα πούμε πάνω στην πίστα. Αυτά τα θεωρώ κομπλεξικά. Αυτός που αξίζει φαίνεται στην πίστα. Το Περιβόλι του Ουρανού δεν είναι ένα απρόσωπο μαγαζί, τα έχω κάνει κι αυτά παλιότερα. Γυρίζω όμως σπίτι μου χαρούμενος και δεν με πονάει το στομάχι μου όπως παλιότερα που μπορεί να έπαιρνα πολλά χρήματα, αλλά δεν άντεχα λεπτό. Φέτος λέω τραγούδια που αγγίζουν την ψυχούλα μου. Ετοιμάζω και καινούργια δουλειά με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Φίλιππο Γράψα. Θα κυκλοφορήσει από τη Heaven» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για το πώς κατάφερε κι έχασε τόσο κιλά;

«Συνάντησα ένα καλοκαίρι τυχαία τον Αντώνη Ρέμο στο αεροδρόμιο στην Κύπρο. Και τον βλέπω τρομερά αδυνατισμένο. Μου μίλησε για το βελονισμό και τον δοκίμασα. Σαράντα λεπτά επί δυο φορές την εβδομάδα, το δοκίμασα και έκανα διατροφή αυστηρή, κυκλοφορούσα παντού με ταπεράκια και βραστά αυγά. Τα κατάφερα. Στη συντήρηση δεν τήρησα τις οδηγίες, αλλά τώρα θα το ξανακάνω. Μου άρεσε η εικόνα μου με λιγότερα κιλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved