Νίκος Πολυδερόπουλος: «Στην αρχή αρνήθηκα να κάνω τον ρόλο του Ορφέα στο Τατουάζ»
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Στην αρχή αρνήθηκα να κάνω τον ρόλο του Ορφέα στο Τατουάζ»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό τον καιρό συμμετέχει στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ». Διαβάζοντας το σενάριο είχε καταλάβει πως θα γίνει τόσο αγαπητός στο κοινό;

«Οι ρόλοι εξελίσσονται και μέσα από το σενάριο και μέσα από τον ηθοποιό. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πήρα τον ρόλο στα χέρια μου ήταν να κατέβω στην Κρήτη ώστε να μάθω να μιλάω κρητικά. Ηθελα να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφέρονται, να μιλάω με τον τρόπο που μιλάνε και να τους μοιάσω, να πάρω αυτήν την αρχοντιά που έχουν. Μέσα από πολύ κόπο και πολλή δουλειά τα κατάφερα και ο ρόλος έγινε πολύ αγαπητός χάρη φυσικά και στο σενάριο της Βάνας Δημητρίου» τόνισε στο TV Έθνος.

-Την κρητική προφορά πώς την κατάφερες; Αν κάποιος δεν ήξερε πως κατάγεσαι από την Πάτρα θα σε περνούσε για Κρητικό.

«Κάθισα 2,5 μήνες σε ένα βουνό στα Σφακιά, οπότε έκανα ταχύρρυθμα μαθήματα (γέλια).»

-Η σχέση σου με τον Ανδρέα Γεώργιοι) ποια είναι;

«Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πάρα πολύ. Τον πιστεύω πολύ και τον ακούω προσεκτικά σε ό,τι έχει να μου πει.»

-Η απάντηση για τον ρόλο του Ορφέα ήταν αμέσως καταφατική; Εκανες δεύτερες σκέψεις λόγω της ιδιαίτερης φύσης του;

«Στην αρχή αρνήθηκα να κάνω τον ρόλο του Ορφέα στο «Τατουάζ». Στον «πιλότο» της σειράς εγώ είχα τον ρόλο του Ιωσήφ και μία μέρα έρχεται ο Ανδρέας και μου λέει πως θα κάνω έναν άλλο ρόλο. Με έβαλε να δω μία σειρά με έναν κατά συρροή δολοφόνο και δεν καταλάβαινα γιατί το κάνει. Μου είπε θα παίξεις αυτό ακριβώς. Η πρώτη μου απάντηση ήταν «δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μπορώ να το κάνω». Με συμβούλευσε να το πιστέψω γιατί είναι κάτι διαφορετικό.»

-Και λες το ναι;

«Με ιντρίγκαρε πολύ. Και επειδή τον Ανδρέα τον εμπιστεύομαι, άρχισα να το δουλεύω μέσα μου. Από τον καλό Μύρο θα πήγαινα στον κακό Ορφέα κι αυτό ήταν για εμένα μία πρόκληση. Πήγα από το ένα άκρο στο άλλο. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι, γι' αυτό και δέχθηκα. Στην αρχή ήμουν διστακτικός, αλλά μετά μπήκα στον ρόλο 100%.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved