Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μου αρέσει να απορρίπτω κάποιον…»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν μου αρέσει να απορρίπτω κάποιον…»

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιός. Έχει αρκετό καιρό να κάνει κάποια σειρά και σίγουρα το κοινό θα ήθελε να τον ξαναδεί στην μικρή οθόνη. Σίριαλ θα τον ενδιέφερε να κάνει ξανά; Τι απαντά ο ίδιος;

«Αν υπήρξε κάτι που να με κέντριζε, ναι, θα το έκανα με χαρά. θα επέστρεφα με έναν ρόλο, όχι γράφοντας σενάριο. Είναι τόσο χρονοβόρο να γράφεις ολόκληρη σειρά και δεν έχω τον χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο. Θα με καταπίεζε αν συνέβαινε. Πάρα πολύ» τόνισε στην Real.

-Σε talent show θα σε βλέπαμε ως κριτή;

«Οχι, γιατί δεν μου αρέσει το να απορρίπτω κάποιον - και δη στον αέρα ενός σόου. Για να καταλάβεις, γι' αυτόν τον λόγο δεν κάνω καν οντισιόν στις παραστάσεις που ετοιμάζω. Βλέπω ηθοποιούς σε παραστάσεις και τους επιλέγω ή συνεργάζομαι με όσους το έχω κάνει και στο παρελθόν. Αν μπορούσα, θα δούλευα με την ίδια ομάδα πάντα. Μου αρέσει η χημεία που αναπτύσσεται με κάποιους να είναι μια σταθερά σε ό,τι νέο «μαγειρεύω».

-Σε ριάλιτι επιβίωσης τύπου Survivor υπήρχε περίπτωση να πας;

«(σ.σ.: γελάει). Κάνει για απάντηση το γέλιο; Μα με σκέφτεσαι εμένα παίκτη στο Survivor;»

- Το έχεις δει καθόλου; Δεν σου άρεσε;

«Το είδα πέρυσι, το βρήκα διασκεδαστικό μετά αθλήματα και τις ίντριγκες του - να πού είναι οι ίντριγκες (σ.σ.: γελάει)! Φέτος δεν το είδα.»

-Θεατρικά, ωστόσο, αυτή την περίοδο παίζεις μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη στο «Ψέμα», που διανύει τη δεύτερη σεζόν, ενώ ετοιμάζεις την «Ελένη» του Ευριπίδη για το θέατρο «Παλλάς», απ' ό,τι μαθαίνω.

«Υπάρχει κάτι που δεν μαθαίνεις (σ.σ.: γελάει); Ναι, ετοιμάζουμε με τις θεατρικές Σκηνές το εξαιρετικό αυτό έργο για το «Παλλάς», θα ανέβει τον Μάιο, θα παίζεται πρωί και μεσημέρι για Έλληνες και ξένους και θα φιλοξενείται εκεί όλο το καλοκαίρι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved