Θοδωρής Αθερίδης: «Με χαλάνε πολλά πράγματα από αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας»
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: «Με χαλάνε πολλά πράγματα από αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας»

Ο Θοδωρής Αθερίδης αυτό το διάστημα έχεις γυρίσματα για το «Celebrity game night» που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ, και συνεχίζει με την θεατρική παράσταση «Ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σμαράγδα Καρύδη.

«Απολαμβάνω και τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον ΑΝΤΙ και το «Ψέμα» μας που μακροημερεύει. Εδώ να σου αποκαλύψω, αφού σου αρέσουν οι ειδήσεις πως η υπέροχη Μυρτώ Αλικάκη, που είναι μαζί μας στο «Μικρό Παλλάς» με τη Σμαράγδα αλλά και τον αγαπημένο μας Κωνσταντίνο Κάππα, θα παίζει τη σύζυγο μου στην ταινία του Κορδέλλα. Εδώ φίλη, εκεί σύζυγος που την απατώ με την κοπέλα που έρχεται από τη Σμυρνη...» τόνισε στην Real.

-Η οποία ποια θα είναι; Την έχετε κλείσει;

«Οχι ακόμα, αλλά ψάχνουμε.»

-Η απιστία, που πρωταγωνιστεί στο «Ψέμα», πρωταγωνιστεί και στην ταινία.

«Πού δεν πρωταγωνιστεί, πες μου (σ.σ.: γελάει)!»

-Στην παράσταση, πάντως, γίνεται λόγος για το αν η όποια απιστία πρέπει να αποκαλυφθεί ή όχι.

«Το έργο του Ζελέρ, που είναι εξαιρετικό, φωτίζει το θέμα από όλες τις πλευρές. Πρωταγωνιστές του δύο ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι είναι η Αλίς και ο Πολ, που παίζουμε η Σμαράγδα κι εγώ, και το άλλο η Λοράνς και ο Μισέλ, που παίζουν η Μυρτώ και ο Κωνσταντίνος. Η Αλίς έχει δει στον δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λοράνς ή όχι; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Οι απαντήσεις δίνονται επί σκηνής. Πρόκειται για μια κωμωδία για όλους όσοι ζητούν να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα.»

-Γράφονται κατά καιρούς διάφορα για την προσωπική σας σχέση με τη Σμαράγδα, τα οποία δεν ευσταθούν. Σε χαλάει που σας... παντρεύουν και σας χωρίζουν;

«Ποιον ενδιαφέρουν αληθινά αυτά, πες μου. Με χαλάνε πολλά πράγματα από αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας για να ασχοληθώ με μυθεύματα που «πουλάνε» κάποιοι. Με τη Σμαράγδα είμαστε πολύ καλά και αυτό αρκεί για απάντηση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved