Μελιτά: «Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες στη ζωή μου»
Showbiz

Μελιτά: «Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες στη ζωή μου»

Η Τζένη Μελίτα έχει ήδη κάνει κάποια πράγματα στον χώρο της τηλεόρασης, με κάποιες επιτυχημένες συνεργασίες. Θεωρεί πλέον ότι έχει καθιερωθεί στον δύσκολο χώρο της τηλεόρασης; Τι απαντά η παρουσιάστρια;

«Έχω ακόμη πολλή δουλειά, αλλά προσπαθώ να προχωρώ με σταθερά βήματα»

- Όπως τώρα, που σου προτάθηκε να παρουσιάζεις τα backstage του «Sunday Live Show». Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

«Είμαι διπλά και τρίδιπλα χαρούμενη! Αισθάνομαι τυχερή και ενθουσιασμένη που με επέλεξαν και υπόσχομαι να δώσω το 200% του εαυτού μου για να περάσουμε εμείς καλά κι ο κόσμος ακόμη καλύτερα. Για να είμαι ειλικρινής όταν μου έγινε η πρόταση, τρελάθηκα από τη χαρά μου. Από μικρή, που λες μου άρεσε να «κάνω το σόου». Έτσι έλεγα στους γονείς μου και τους κατέβαζα στην αυλή, όπου τους τραγουδούσα, τους χόρευα και έκανα πολλές-πολλές ακόμη τρέλες.»

-Δηλαδή, είπες αμέσως το «ναι»;

«Αμέσως; Δεν λες τίποτα

-Πώς είναι οι σχέσεις σου με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια;

«Τον Νίκο τον γνώρισα πριν από λίγους μήνες όταν παρέδιδε ένα σεμινάριο σε δραματική σχολή, στο οποίο και γράφτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Με συνεπήρε αμέσως ο τρόπος που κάνει τους πάντες να γελούν. Καλέ, πέφταμε από τις καρέκλες! Με τη Ζέτα έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή. Γνωριστήκαμε πριν από λίγες ημέρες και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καταπληκτικά!»

-Σε απασχολεί ο ανταγωνισμός;

«Ο ανταγωνισμός όχι τόσο. Με ενδιαφέρει να κάνω εγώ όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και στο τέλος της ημέρας να γυρνώ σπίτι μου πλήρης και ψυχικά ήρεμη.»

-Πώς διατηρείς το κέφι και τη ζωντάνια σου σε όλες τις στιγμές;

«Δεν είμαι σε όλες τις στιγμές μου έτσι, αλλά γενικά προσπαθώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, να είμαι θετική, να χαίρομαι για όλα αυτά που έχω. Και πάντα σκέπτομαι πως αν περάσεις μια μέρα για κάποιο ασήμαντο λόγο σε ένα νοσοκομείο (βλ. εξετάσεις ρουτίνας κ.λπ.), είναι να αναρωτιέσαι γιατί τις υπόλοιπες 364 δεν τις ζεις ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη.»

-Θα άφηνες τη δουλειά σου για να μετακομίσεις κάπου εκτός Αθηνών;

«Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες στη ζωή μου, αν όχι η βασικότερη. Τώρα, αν μου χάριζες ένα πέτρινο σπιτάκι στην Ικαρία με καταπράσινη αυλή και θέα στη θάλασσα, θα δυσκολευόμουν να πω «όχι»... Και πάλι όμως δεν ξέρω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved