Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα συμμετείχα σε μια σειρά»
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα συμμετείχα σε μια σειρά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά Το Τατουάζ και η συμμετοχή του έχει συζητηθεί… πολύ. Ήταν ποτέ ο Ντάνος παιδί που στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη και ονειρευόταν να γίνει κάποτε ηθοποιός;

«Όλοι νομίζω όταν είμαστε παιδιά και βλέπουμε μια ταινία ταυτιζόμαστε με τον Σούπερμαν ή τον Μπάτμαν και ονειρευόμαστε. Σίγουρα μου είχαν περάσει τέτοιες σκέψεις από τον νου, ποτέ όμως δεν φανταζόμουν πως θα συμμετείχα σε μια σειρά. Άλλωστε δεν έχω γίνει ηθοποιός. Αν έχω κάποια καλή πορεία έπειτα από 20 χρόνια, ίσως τότε να μπορούμε να πούμε πως είμαι ηθοποιός. Εάν πω κάτι τέτοιο τώρα, θα είναι σαν να προσβάλλω τους αληθινούς επαγγελματίες» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Τι σε έκανε λοιπόν να πάρεις μια τέτοια απόφαση;

«Την πρώτη φορά που μου το πρότειναν, είπα "με τίποτα...", γιατί είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνει θέλει να το κάνει καλά, και αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για μένα. Τελικά όμως, μέσα από πολλές συζητήσεις με τον Αντρέα (Γεωργίου), τη Βάνα (Δημητρίου) και τον Κούλλη (Νικολάου), αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση, που αφορά το μέλλον μου, την οποία πρώτα σκέφτηκα και ζύγισα πάρα πολύ. Φρόντισα επίσης να προετοιμαστώ στο μέτρο του δυνατού και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος που είχα στη διάθεση μου. Ετσι κι αλλιώς, δεν με χαρακτηρίζει η ανευθυνότητα. Η σειρά πάει πολύ καλά και θέλω κι εγώ να πάω πάρα πολύ καλά μαζί της, ώστε να φανώ αντάξιος της καλοσύνης όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν».

-Έχουν συζητηθεί πολύ και οι τολμηρές ερωτικές σκηνές της. Τι θα γίνει αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο;

«Ε, δεν είναι δα και πορνό (γελάει...). Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμα τους, που είμαι σίγουρος πως, ό,τι κι αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved