Θωμαΐς Ανδρούτσου: «Υπάρχει χώρος για όλους»
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: «Υπάρχει χώρος για όλους»

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου αυτό το διάστημα μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Μαζί τα φάγαμε». Η ηθοποιός μιλά για την εμπειρία της αυτή, και μοιράζεται μαζί μας μια ωραία στιγμή από τα γυρίσματα...

«Είχαμε μια πολύ ωραία σκηνή με την Κατερίνα Στικούδη σε εστιατόριο, για την οποία ο κ. Μαρκίδης είχε μια έμπνευση να τη φτάσουμε στα άκρα: δηλαδή να... μαλλιοτραβηχτούμε και να χαστουκίσουμε η μία την άλλη. Είπα λοιπόν στην Κατερίνα: "Βάρα, μη σε απασχολεί αν πονέσω, σημασία έχει να βγει καλή η σκηνή". Τελικά βγήκαμε κοκκινισμένες, ελπίζω όμως πως το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει. Γενικά να σας πω ότι πέρασα πολύ ωραία σε αυτά τα γυρίσματα. Περισσότερο διασκέδασα παρά δούλεψα» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Μια και είπατε για την Κατερίνα, τελευταία βλέπουμε πολλούς από άλλα επαγγέλματα να μπαίνουν στο σινεμά και στην τηλεόραση. Σας ενοχλεί;

«Καθόλου. Ούτε θεωρώ πως μας παίρνουν τη δουλειά, γιατί υπάρχει χώρος για όλους. Άλλωστε δεν είναι κάτι που συμβαίνει τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, όπως η Κατερίνα, είναι και πάρα πολύ καλοί υποκριτικά».

-Και τελικά... μαζί τα φάγαμε;

«Δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως εμείς δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα τέτοιο. Εγώ μάλιστα δεν έχω "φάει" κάτι, γιατί είμαι και σε δίαιτα! (γελάει)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved