Eurovision 2018: Η Φουρέιρα αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι από την ΕΡΤ»
Showbiz

Eurovision 2018: Η Φουρέιρα αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι από την ΕΡΤ»

Ανεβαίνει στην πίστα και προκαλεί... τσουνάμι. Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να συμμετάσχει στον 63ο διαγωνισμό της Εurovision εκπροσωπώνταςτην Κύπρο. Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλά για το τραγούδι «Fuego» με το οποίο θα διαγωνιστεί, αλλά και για το πάγιο όνειρό της να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Πώς αποφάσισες να αποδεχθείς την πρόταση συμμετοχής σου σιον 63ο διαγωνισμό της Eurovision με τη σημαία της Κύπρου;

Μου έγινε μια επίσημη πρόταση από το ΡΙΚ, άκουσα το τραγούδι, μου άρεσε πολύ κι έτσι είπα να το σκεφτώ λίγο πιο σοβαρά. Ηταν ένα όνειρο μου να πάω στη Eurovision. Εμείς οι τραγουδιστές είμαστε σαν ένα καράβι που όταν βρίσκεται στη μαρίνα είναι ωραίο, αλλά πρέπει να το βάλεις να ταξιδέψει, γιατί γι' αυτό έχει φτιαχτεί... Οταν ήμουν μικρή είχα όνειρο να γίνω τραγουδίστρια. Επόμενο μεγάλο όνειρο μου ήταν να συμμετάσχω σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό που ενώνει τις χώρες και είναι ένα μεγάλο πάρτι.

Τι πιστεύεις ότι θα αποκομίσεις από τον διαγωνισμό;

Το βράδυ του μεγάλου τελικού σε βλέπουν 250 εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο -το λέω και μου κόβονται τα πόδια! Θα συμμετέχω σε έναν τόσο μεγάλα διαγωνισμό, ο κόσμος θα με δει, θα έχω κερδίσει μια τεράστια εμπειρία που θα έχω μέσα οτην ψυχή μου και θα με ακολουθεί μέχρι να πεθάνω, οπότε μόνο κέρδος θα έχω από τη συμμετοχή μου.

Από την Ελλάδα σε ρώτησαν γιατί συμμετέχεις με την Κύπρο και όχι με τη χώρα μας;

Οχι, γιατί ο κόσμος ξέρει πως ήθελα να πάω με την Ελλάδα χρόνια τώρα και πως έχω κάνει προσπάθειες γι' αυτό, απλά δεν έτυχε να γίνει. Ουσιαστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι από την ΕΡΤ.

Μίλησε μας για το τραγούδι....

Το τραγούδι λέγεται «Fuego», που σημαίνει φωτιά, και θα σας αρέσει πολύ! Ο δημιουργός του είναι ο Αλεξ Παπακωνοταντίνου. Πρόκειται για ένα πολύ ανεβαοτικό κομμάτι, σε pop dance ρυθμό, με αγγλικό στίχο. Ο Αλεξ το έχει κάνει πιο έθνικ, προσθέτοντας σε κάποια σημεία κλαρίνο.

Τι σημαίνει για σένα... φωτιά;

Μια σκέψη, μια παρουσία, μια λέξη, τα πάντα! Η ψυχή μου είναι φωτιά, έχω μέσα μου πολύ πάθος! Ο έρωτας είναι φωτιά. Το video clip του τραγουδιού θα γυριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει άμεσα μαζί με το τραγούδι. Τη χορογραφία μου πάνω στη σκηνή έχει αναλάβει η Sacha Jean-Baptiste, μια πολύ επιτυχημένη καλλιτέχνις και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε.

Πώς αντέδρασαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν τους ανακοίνωσες τη συμμετοχή σου;

Οι γονείς μου, οι φίλοι μου, τα αδέρφια μου χάρηκαν πάρα πολύ, μου είπαν «μπράβο» για την απόφαση μου. Είναι πάντα στο πλευ­ρό μου και με στηρίζουν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved