Αποκάλυψη Νικολούλη:«Αντιμετωπίζω περιστατικά με επίμονους θαυμαστές, κάποια είναι ιδιαίτερα ακραία»
Showbiz

Αποκάλυψη Νικολούλη:«Αντιμετωπίζω περιστατικά με επίμονους θαυμαστές, κάποια είναι ιδιαίτερα ακραία»

Στα τόσα χρόνια έρευνας και εξιχνίασης στυγερών εγκλημάτων, η Αγγελική Νικολούλη παραδέχεται πως έχει βιώσει πολύ σοβαρά περιστατικά με εμμονικούς θαυμαστές που θα μπορούσαν να της κάνουν κακό. Διαβάστε τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά η ίδια...

Εχει τύχει να εντοπίσετε κάποιον... επίμονο θαυμαστή;

Αν μιλάμε απλώς για επίμονους θαυμαστές, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν, όμως η επιμονή ξεπεράσει τα όρια και η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, τότε δεν μιλάμε για θαυμασμό, αλλά για εμμονή. Αντιμετωπίζω αρκετά τέτοια περιστατικά όλα αυτά τα χρόνια και -πιστέψτε με- κάποια είναι ιδιαίτερα ακραία.

Θα μπορούσε να σας γοητεύσει ένας εγκληματίας από υπόθεση που κληθήκατε να εξιχνιάσετε;

Πολλές φορές συμβαίνει αυτό, όταν ένας ερευνητής διεισδύει στο βάθος του μυαλού και της ψυχής του εγκληματία που αναλύει. Ερωτικά ή προσωπικά δεν θα μπορούσε να με έλξει ένας τόσο άρρωστος χαρακτήρας. Αλλά στη δουλειά μου τέτοιες προσωπικότητες με ιντριγκάρουν.

Υπάρχει τέλειο έγκλημα;

Κατά τη γνώμη μου, όχι. Ο τέλειος ερευνητής είναι εκείνος που θα δει τα ίχνη που μένουν πίσω, όσο αθέατα κι αν είναι. Με τις σύγχρονες μεθόδους των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ακόμα και η «σιωπή» μιλάει...

Το μυαλό «ξεκουράζεται» ποτέ από την έρευνα;

Θίξατε ένα ευαίσθητο θέμα. Η ερευνητική σκέψη δεν κουράζεται και δεν σταματά ποτέ. Είμαι διαρκώς σε εγρήγορση. Ακόμα κι όταν χαλαρώνω, μπορεί να συνδέσω κάτι άσχετο που θα δω με μια έρευνα που έχω ακόμη ανοιχτή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved