Άννυ Πανταζή: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της
Showbiz

Άννυ Πανταζή: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η αρμονία είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα της Άννυς Πανταζή για όσους τη γνωρίζουν και το επιβεβαιώνει και η ίδια μιλώντας για τη λατρεία της στη γυμναστική αλλά και σε όλα όσα καταπιάνεται.

«Μου αρέσει μια ισορροπημένη ζωή και γενικότερα όλα να είναι σε τάξη. Δεν είμαι άνθρωπος της ακρότητας και της τρέλας» λέει η Α. Πανταζή και εξηγεί στη Real ότι σέβεται το σώμα της όπως οφείλει κάθε υγιής άνθρωπος. «Προσέχω τον εαυτό μου τρώγοντας υγιεινά και παράλληλα αθλούμαι». Ως αθλήτρια αλλά και δασκάλα γυμναστικής γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο ο αθλητισμός βοηθά την ανάπτυξη όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. «Ο αθλητισμός θεωρώ ότι δίνει πολλά εφόδια σε ένα παιδί, όπως ο αλληλοσεβασμός η κοινωνικοποίηση, η πειθαρχία, το να θέτεις στόχους και να προσπαθείς γι' αυτούς, αλλά πάνω απ' όλα βάζει τις βάσεις για μια ζωή με αρχές και αξίες».
Ο αγαπημένος χορός της Αννυς είναι ο σύγχρονος ο οποίος έχει πολλά κοινά σημεία με τη ρυθμική γυμναστική, τον τομέα δηλαδή όπου η ίδια μαζί με την αδελφή της Κλέλια, δραστηριοποιούνται ως τεχνικοί σύμβουλοι του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας. Παράλληλα η όμορφη ολυμπιονίκης είναι παγκόσμια πρέσβειρα των Special Olympics για τη χώρα μας. «Εχουμε την τιμή να φιλοξενούμε και να προπονούμε τα παιδιά των Special Olympics Hellas και είναι κάτι το οποίο μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση», θα πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved