Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για την πλαστική στο στήθος, τις δύσκολες στιγμές και την καταγωγή της!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για την πλαστική στο στήθος, τις δύσκολες στιγμές και την καταγωγή της!

Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει πρώτη φορά για την πλαστική επέμβαση που έκανε στο στήθος της, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τις αντιδράσεις μετά την αποκάλυψή της για την καταγωγή της. 

Πριν από λίγους μήνες έκανες αισθητική επέμβαση στο στήθος σου. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

Οσο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες αλλάζει το σώμα μας. Ποτέ δεν είχα μεγάλο στήθος όμως είχα ένα πολύ ωραίο στήθος και καμάρωνα πάρα πολύ, μου άρεσε πολύ η εμφάνιση μου. Ηθελα να έχω στα 30 μου το στήθος που είχα στα 20 μου και το έκανα! Εκανα ένα πολύ μικρό στήθος και χάρηκα πολύ που το τόλμησα γιατί, όταν δεν κάνεις υπερβολές το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο.

Εχεις περάσει δυσκολίες στη ζωή σου;

Εχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Αλλά όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατή και με έφεραν εδώ που είμαι.

Κάποια στιγμή δέχτηκες έντονη κριτική για το θέμα της καταγωγής σου.

Εφυγα μετανάστης από τη χώρα μου, από έναν εμφύλιο πόλεμο, για να βρω ένα καλύτερο μέλλον. Δεν μετανιώνω για τίποτα, νιώθω πολύ περήφανη για την καταγωγή μου, για τη χώρα που κατάγομαι αλλά και για τη χώρα που μένω, που έχει υπέροχους ανθρώπους που ακόμα κι αν δεν έχουν πολλά, εν μέσω κρίσης βοηθούν άλλους ανθρώπους που έρχονται στη χώρα. Εχω πάρει πάρα πολλή αγάπη από την Ελλάδα. Νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτά που έχω καταφέρει, για τις δυσκολίες που πέρασα στη ζωή μου, που δεν είχα να φάω - γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στις μέρες μας και είναι κρίμα γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι και δεν υπάρχει λόγος για κακοποίηση, για σεξουαλική παρενόχληση, για μηούλινγκ και ρατσισμό. Αυτά είναι μικροπρεπή πράγματα από μικρούς ανθρώπους και είναι κρίμα σης μέρες μας να τα αντιμετωπίζουμε.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved