Λυκουρέζου: «Έχω μάθει να κολυμπώ σε δύσκολες θάλασσες, τα βαθιά νερά ποτέ δεν με τρόμαξαν»
Showbiz

Λυκουρέζου: «Έχω μάθει να κολυμπώ σε δύσκολες θάλασσες, τα βαθιά νερά ποτέ δεν με τρόμαξαν»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη φετινή θεατρική παράσταση «Δουλειές με φούντες» που παίζει και πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των budgets των παραστάσεων μετά τον χαμό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη.

Τι έχεις να πεις για τη φετινή θεατρική σου παράσταση με τίτλο «Δουλειές με φούντες»;

Είναι μια παράσταση αφιερωμένη στη μητέρα μου, καθώς εκείνη είχε την αρχική ιδέα, με guest την Κατερίνα Ζαρίφη, σκηνοθέτη τον Αντώνη Λουδάρο, ένα εξαιρετικό team ηθοποιών και πρωταγωνίστρια την ίδια. Μέσα σε 25 ημέρες αλλάζαμε σενάριο και στήσαμε μια δουλειά την οποία απολαμβάνει το κοινό, καθώς είναι όλοι εξαιρετικοί, Κάποια πράγματα ίσως και να είναι καρμικά. Η μητέρα μου πάντα με προέτρεπε να κάνω πράγματα. Τώρα που ασχολούμαι με όλα, ακόμη και μετά επιχειρηματικά του θεάτρου, είναι σαν να μου έχει δώσει τη σκυτάλη.

Οι αριθμοί και τα σφιχτά budgets δεν σε τρομάζουν;

Έχω μάθει να κολυμπώ σε δύσκολες θάλασσες, τα βαθιά νερά ποτέ δεν με τρόμαξαν. Το επιχειρηματικό κομμάτι είναι και αυτό μέρος της δουλειάς ενός θεάτρου.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας σου πώς αντιμετωπίζεις τα νέα δεδομένα;

Βγαίνω από το θέατρο και πάω αυθόρμητα να σχηματίσω τον αριθμό της στο τηλέφωνο. Είναι αρκετές φορές που θέλω να της πω ή να της δείξω πράγματα.

Υπάρχουν προσωπικότητες που γνώρισες μέσω της μητέρας σου και, για κάποιον λόγο, έχουν χαραχθεί στη μνήμη σου;

Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, τον οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα η μητέρα μου. Ήταν για εκείνη μοναδικός, ήταν δάσκαλος. Θυμάμαι και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: λαμπερή, καλή φίλη, περιποιητική οικοδέσποινα. Διατηρούσαν με τη μητέρα μου μια ζεστή σχέση και ας έγραφε κατά καιρούς ο Τύπος διάφορα.

Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved