Κατερίνα Καινούργιου: Ίσως εγώ φταίω που είµαι µόνη µου»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Ίσως εγώ φταίω που είµαι µόνη µου»

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο που είδε την προσωπική της ζωή να γίνεται θέμα συζήτησης στα Μέσα. Η καριέρα της λειτούργησε εις βάρος της προσωπικής της ζωής;

«Αν µε ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, θα σου απαντούσα «όχι», γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Τώρα που έχω κατασταλάξει σε κάποια πράγµατα, θα σου πω ότι ίσως εγώ φταίω που είµαι µόνη µου. Εννοώ πως η προτεραιότητά µου είναι η δουλειά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Παραµένει και τώρα;

« Ναι, αλλά είµαι σε µια φάση που θέλω να βρω τον άνθρωπό µου και να δηµιουργήσω οικογένεια. Εάν γνωρίσω τον ιδανικό σύντροφο, είµαι έτοιµη για το επόµενο βήµα. Δεν θα σταµατήσω, βέβαια, να δουλεύω. Αλλά, ναι, θα αφοσιωθώ στον άνθρωπό µου. Πιστεύω πως η γυναίκα πρέπει να δουλεύει ακόµα και αν ένας γάµος έχει λύσει όλα τα οικονοµικά θέµατα.»

-Υπήρξε στιγµή που ένιωσες πως γνώρισες τον πρίγκιπα του παραµυθιού και µετά απογοητεύτηκες;

«Οχι, δεν τον έχω γνωρίσει. Τον περιµένω. Και είµαι συνειδητοποιηµένη σε αυτό που σου λέω. Μου έχει πει η µαµά µου «µην αγχώνεσαι, κοριτσάκι µου. Σε κάποιες έρχεται σε µικρότερη ηλικία, σε κάποιες άλλες λίγο αργότερα. Σε όλες θα έρθει κάποια στιγµή».

-Εχεις πληγωθεί πολύ από έρωτες;

«Ναι, αλλά κάποια πράγµατα έγιναν και δεν θα αλλάξουν. Ισως έτσι έπρεπε να γίνουν, για να υπάρξουν στην πορεία αλλαγές και σωστά βήµατα στην προσωπική µου ζωή.»

-Χειρίστηκες µε λανθασµένο τρόπο την προβολή κάποιων δεσµών σε σχέση µε τη δηµοσιότητα;

«Ναι. Αθελά µου το έχω κάνει. Θα έπρεπε να προστατεύσω περισσότερο την προσωπική µου ζωή. Αλλάζουν τα χρόνια, τρως χαστούκια, ωριµάζεις, µεγαλώνεις και φιλτράρεις αλλιώς τα πράγµατα.»

-Εχουν αλλάξει τα κριτήρια της επιλογής ενός συντρόφου σε σχέση µε πριν από πέντε χρόνια;

«Καµία σχέση. Πάντα ήµουν συναισθηµατική, όµως πια κοιτάω πολύ πιο ουσιαστικά πράγµατα.»

-Δηλαδή;

«Τον άντρα θέλω να τον θαυµάζω. Να είναι καλός, επιτυχηµένος, εργατικός, µε όνειρα και στόχους. Θέλω έναν άνθρωπο που να µε σέβεται, να µε αγαπά και να µε φροντίζει, γιατί και εγώ έτσι λειτουργώ. Και βέβαια να τον ερωτευτώ. Δεν θα έκανα έναν γάµο συµβατικό, από συµφέρον. Σε καµία περίπτωση.»

-Εχεις, όµως, µείνει µέσα σε σχέση συµβατικά;

«Εµεινα, ναι, γιατί αγαπούσα, παρά το γεγονός ότι έβλεπα πως τελειώνει. Από συµφέρον δεν έχω µείνει σε σχέση ποτέ. Και κατακρίνω τις γυναίκες που το κάνουν.»

-Μετάνιωσες που έµεινες;

«Ναι, αλλά δεν αφορίζω το παρελθόν µου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved