Showbiz

Ξέσπασε η μητέρα της Ματσούκα για τα ψευδή δημοσιεύματα για το τρακάρισμα

Gossip-tv Team

Η μητέρα της Δήμητρας Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ παράλληλα ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα.

Η μητέρα της Δήμητρας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου απάντησε και ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου αναφέροντας ότι: «Η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι το όχημα της κ. Ματσούκα ήταν παρκαρισμένο στην Βρεσθένης και Ηρακλέου, σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες που απαγορεύεται. Το όχημά της ήταν ανασφάλιστο, κάτι το οποίο κάτι το οποίο διαπιστώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία και την τροχαία. Η κ. Ματσούκα πήγε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και την ώρα εκείνη χτύπησε με την πόρτα του οδηγού (δηλαδή τη δική της πόρτα) το άλλο όχημα που έστριβε από δεξιά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές στην πόρτα του συνοδηγού. Το αυτοκίνητό τους υπέστη ζημιές στη δεξιά πλευρά. Εν συνεχεία, η κ. Ματσούκα εγκατέλειψε το όχημα, το οποίο μεταφέρθηκε με γερανό στην τροχαία, καθώς ήταν ανασφάλιστο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved