Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ούτε στην Εκάβη θα πω όχι ούτε σε έναν μεγάλο έρωτα. Θα έρθουν και τα δύο»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ούτε στην Εκάβη θα πω όχι ούτε σε έναν μεγάλο έρωτα. Θα έρθουν και τα δύο»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, το... σύμπαν συνωμοτεί για να έρθει στη ζωή μας. Η ίδια παραδέχεται πως είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή και είναι σίγουρη πως θα συναντήσει ξανά τον έρωτα ενώ δεν κρύβει και την μεγάλη της επιθυμία να παίξει μεγάλους ρόλους στο θέατρο...

Αρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρεθείς και πάλι στη Σίφνο για τα γυρίσματα. Το δικό σου... ορμητήριο όμως βρίσκεται στην Αίγινα, έτσι;

Την αγαπώ πολύ την Αίγινα -και το σπίτι μου εκεί και σε κάθε ευκαιρία τρέχω σε αυτό. Είναι μαγικά μακριά από την τρέλα της Αθήνας. Ονειρικά. Εχω φίλους εκεί, μαζευόμαστε, τρώμε, γελάμε, παίζουμε επιτραπέζια, κάνουμε βουτιές, χαιρόμαστε τη φύση.

Θα «έβλεπες» τον εαυτό σου να ζει μόνιμα εκεί κάποια στιγμή;

Μόνιμα, ε (σ.σ.: χαμογελά); Θα με «έβλεπα» να περνάω εκεί πολλούς μήνες και να γύριζα εδώ μόνο για το θέατρο, που το λατρεύω. Θέλω να παίξω ρόλους-απωθημένα, με την καλή έννοια, όπως ας πούμε την Εκάβη του Ευριπίδη. Κι όταν τους παίξω κι αυτούς, βλέπουμε. Ίσως να πάω μόνιμα εκεί.

Σε προηγούμενη κουβέντα μας σε είχα ρωτήσει αν είσαι μόνη και είχες απαντήσει θετικά, λέγοντας πως είσαι αισιόδοξη πως θα έρθει ο έρωτας ξανά.

Με ρωτάς... εμμέσως πλην σαφώς αν είμαι ακόμα μόνη (σ.σ.: γέλια) και σου απαντώ ευθέως πως, ναι, είμαι μόνη, αλλά θα σου τονίσω πως δεν παύω να είμαι αισιόδοξη. Πιστεύω ακράδαντα πως, όταν κάτι το θέλουμε πολύ, έρχεται τελικά στον δρόμο μας. Ισως να μην ήθελα πολύ έναν έρωτα έτσι που έτρεχα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Στο τονίζω ξανά: ό,τι κι αν επιθυμούμε βαθιά μέσα μας, ρόλους, έρωτες κ.λπ., έρχεται! Αρκεί να το θέλουμε με όλο μας το είναι. Είμαι ήσυχη. Και χαμογελώ πλατιά περιμένοντας.

Μου έλεγες πως έχεις κάποια «απωθημένα» σε ρόλους, αλλά γενικά είσαι χορτασμένη, Ελισάβετ;

Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο. Είμαι χορτασμένη και επαγγελματικά και προσωπικά! Αλλά ούτε στην Εκάβη θα πω όχι ούτε σε έναν μεγάλο έρωτα. Θα έρθουν και τα δύο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved