Μαρία Κορινθίου: «Έχουν αρχίσει να με εκτιμούν στον χώρο μου»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Έχουν αρχίσει να με εκτιμούν στον χώρο μου»

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα, αλλά η ίδια θέλει ν΄ασχολούνται μαζί της μόνο για την δουλειά της. 

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν ταυτίζουν την επαγγελματική πορεία σου με την προκλητική εμφάνιση σου;

«Είναι μια παγίδα. Από μένα εξαρτάται πώς θα αποβάλω το «σέξι» που κουβαλάω από τη δουλειά μου. Πιστεύω ότι με πολύ πόνο και κόπο το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Έχουν αρχίσει να με εκτιμούν στον χώρο μου»

Το ότι θεωρείσαι σέξι, πέρα από το να σου ανοίγει πόρτες, σου έχει κλείσει ποτέ;

«Όσες πόρτες μου άνοιξε η ταμπέλα του «σέξι», άλλες τόσες μου έκλεισε. Εμένα η δουλειά μου είναι το θέατρο και το θέατρο δεν θέλει εικόνα»

Το όλο σκάνδαλο του Χόλιγουντ έκανε πολλές γυναίκες να μιλήσουν δημόσια για τη σκοτεινή πλευρά του χώρου σας. Εσύ έχεις δεχθεί ανήθικη πρόταση;

«Ναι, έχω δεχθεί στο ξεκίνημα μου»

Και πώς το αντιμετώπισες;

« Ε καλά τώρα, εμένα με σώζουν η μαγκιά μου και η «τσαουσιά» μου. Θα μπορούσα όμως να έχω παρασυρθεί γιατί ήμουν πολύ μικρή»

Τυχερή;

«Ναι τυχερή, γιατί πέραν του ότι το είχα ήδη αντιμετωπίσει στην Αμερική, όταν πήγα εκεί στα 18,5 χρόνια μόνη μου, αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να σκληραγωγηθώ σε πολλούς τομείς. Και σε αυτόν φυσικά. Ερχόμενη λοιπόν εδώ, δεν υπολόγισα τίποτα. Ο,τι και να μου έλεγε ο καθένας, εγώ πάντα κοιτούσα το δρόμο μου. Όμως για ένα νέο κοριτσάκι που μπαίνει σε αυτόν τον χώρο, χωρίς να γνωρίζει τα όρια του πράγματος, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος να το «φανφαρέψει».

Ο ρόλος της Μάρθας Καραγιάννη στην παράσταση σου χάρισε και δυο υποψηφιότητες στα Κορφτάτικα Βραβεία. Αισθάνθηκες κάπως δικαιωμένη απέναντι στους κακεντρεχείς;

«Αισθάνθηκα υπέροχα. Σκέφτηκα ότι αναγνωρίζουν τον πόνο και τον κόπο μου. Κατάλαβα ότι στο τέλος, όταν δουλεύεις και είσαι συγκεντρωμένος, ανταμείβεσαι»

Πίστεψες ποτέ ότι θα μπορούσες να είσαι η συνέχεια της Βάνας Μπάρμπα στον καλλι¬τεχνικό χώρο;

«Όχι. Κοίτα, ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος δεν πιστεύει ότι είναι κάτι άλλο. Ίσως κάποιοι να βρεθούν να με συγκρίνουν με τη Βάνα γιατί έχουμε τα ίδια χρώματα, τα ίδια χαρακτηριστικά, το ίδιο ταμπεραμέντο. Δεν είναι ότι εγώ προσπαθώ να μοιάσω στη Βάνα ή ότι η Βάνα προσπαθούσε να μοιάσει στη Σοφία Λόρεν ή τη Μόνικα Μπελούτσι. Είμαστε απλώς η ίδια πάστα γυναικών» είπε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved