Βύρων Κολάσης: «Φοβάμαι τον θάνατο, το αύριο, αλλά ζω το σήμερα»
Showbiz

Βύρων Κολάσης: «Φοβάμαι τον θάνατο, το αύριο, αλλά ζω το σήμερα»

Ο Βύρων Κολάσης εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του τους φόβους του.

Κάνεις αυστηρές επιλογές;

Κάνω πολύ αυστηρές επιλογές. Ναι είμαι περίεργος άνθρωπος θέλω πάντα να κάνω επιλογές γιατί μου αρέσουν και όχι γιατί τις έχω ανάγκη. Μπορώ να πω και αυτή την στιγμή που μιλάμε ανακαλύπτω καινούργια στοιχεία ενδιαφέροντα του εαυτού μου. Δεν θέλω απλά να παίξω θέλω να μου αρέσει κιόλας.

Τι θα πάρουν οι άνθρωποι από αυτή την παράσταση;

Θα δουν τον εαυτό τους παιγμένο πάνω στην σκηνή σαν καθρέπτη με μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση από πέντε διαφορετικούς ανθρώπους που εκφράζουν την ανθρώπινη κοινωνία. Το έργο είναι ένα όνειρο. Παρουσιάζει ένα όνειρο. Μέσα σ’ αυτό το εγώ που γίνεται εμείς. Έχει πολλές μεταβατικές φάσεις το έργο και προσπαθεί να περάσει μηνύματα θετικά. Όλα όσα είμαστε σαν να τα βλέπουμε στον καθρέπτη μας. Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα αλλά έχουμε μια ελπίδα.

Πιστεύεις ότι μπορούν να τελειώσουν θετικά τα πράγματα έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας;

Ζούμε σε μια «μαύρη» κοινωνία με «μαύρη» εικόνα. Τουλάχιστον υπάρχει μια ελπίδα σωτηρίας στους ανθρώπους και εμείς προσπαθούμε να την δώσουμε. Είναι δύσκολο να βγούμε από τους εαυτούς μας και να βιώσουμε όλα αυτά. Πως αποφάσισες να κάνεις θέατρο; Είσαι δύσκολος όπως είπαμε. Μετά από πολλές συγκρούσεις καλές βέβαια μεταξύ μας είπα να κάνω φέτος ένα έργο που θ' αλλάξει λίγο τα πράγματα και θ' αλλάξει και εμένα. Το χρειαζόμουν ένα έργο που θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο και ηθοποιό φυσικά και αυτό είναι αυτό που κάνω.

Τι άλλο κάνεις σαν Βύρωνας;

Δεν κάνω τίποτα άλλο όπως ξέρεις τα πράγματα είναι δύσκολα και εμείς είμαστε αυτοί που το πληρώσαμε πρώτοι πρώτοι. Έχω δοθεί ολόψυχα σ' αυτό το έργο το οποίο και πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά. Είμαστε ψυχοθεραπευτές από μόνοι μας.

Ο δικός σον εαυτός πως είναι;

Με ιντριγκάρει ο δικός μου εαυτός οι φοβίες μου τα δικά μου εγώ αυτό που ήθελα να γίνω και δεν ήθελε ο πατέρας μου, αλλά τελικά έγινα, με αποκλήρωσε και τα σχετικά τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Βλέπω τον εαυτό μου λοιπόν σ’ αυτό το έργο και βάζω πρώτα την δική μου ψυχοθεραπεία για να γίνω καλά.

Τώρα τι φοβίες έχεις σαν άνθρωπος σε αυτή την ηλικία;

Πάρα πολλές φοβίες. Ξέρεις αυτές της ηλικίας που μεγαλώνουμε. Φοβάμαι τον θάνατο, το αύριο, αλλά ζω το σήμερα! Αρχίζω να κατασταλάζω καλύτερα και να πιστεύω πιο πολύ πως η ζωή είναι ωραία τελικά.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved