Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αισθάνομαι περήφανος που είμαι με τη Χρύσα»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Αισθάνομαι περήφανος που είμαι με τη Χρύσα»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σύντροφό του και πώς το πήρε ο γιος του.

Πρόσφατα, αρραβωνιάστηκες.

Ναι, αλλά δεν μου λέει κάτι η λέξη «αρραβωνιάστηκα». Επισημοποιήσαμε μια σχέση αγάπης με τη Χρύσα, η οποία είναι ένα μοναδικό πλάσμα και είμαι πολύ περήφανος που τη γνώρισα, έχει μεγαλείο ψυχής.

Τι ξεχωριστό έχει η σύντροφός σου;

Είναι ένας άνθρωπος που στο τέλος της ημέρας, όταν την πάρω αγκαλιά και ξαπλώσουμε, αισθάνομαι περήφανος που είμαι μαζί της. Στη ζωή μου υποκλίνομαι στην καλοσύνη και στο ταλέντο. Οι κακοί γεννιούνται και πεθαίνουν κακοί. Η Χρύσα γεννήθηκε και θα πεθάνει καλή. Είναι δοτική και προστατευτική. Τραγουδάει υπέροχα και την είχαμε μαζί μας σε πολλές συναυλίες με τον Στέλιο Διονυσίου και τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά πλέον ακολουθεί το αντικείμενο που έχει σπουδάσει οπτικός-οπτομέτρης. Ζώθηκε το κορίτσι απ’ όλη αυτή την παράνοια του χώρου. Όποτε κάνει κέφι, έρχεται, λέει τα τραγούδια της. Η κοπέλα έχει καταλάβει, χωρίς καμία παρέμβαση από μένα, όλο αυτ το θέμα που λέγεται καλλιτεχνικός χώρος.

Θα ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας;

Θα το κάνουμε φέτος ή του χρόνου το καλοκαίρι, γιατί όχι;

Τη γνώμη του γιου σου για τη σύντροφο σου την πήρες;

Ο πρώτος που ρωτήθηκε ήταν ο γιος μου. Καταχάρηκε ο Γρηγοράκης, γιατί έχουν μία τρομερή σχέση με τη Χρύσα, και μου είπε: «Μπράβο μπαμπά». Αν μου αρνιόταν, θα με προβλημάτιζε το γιατί αρνείται. Τα παιδιά έχουνε αλάνθαστο ένστικτο, οπότε θα με έβαζε σε διαδικασία σκέψης για το τι έχει δει που δεν το έχω δει εγώ, θα επηρέαζε τη γνώμη μου. Ο γιος μου είναι η αδυναμία μου, η λατρεία μου. Η μητέρα του, που έχει παντρευτεί, πριν από κάποια χρόνια, περιμένει με το σύζυγο της το πρώτο τους παιδάκι. Ο γιος μου θα αποκτήσει αδερφάκι από στιγμή σε στιγμή. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την πρώην γυναίκα μου, όπως και με τον άντρα της, και περιμένω από ώρα σε ώρα τα ευχάριστα. Περιμένουν αγοράκι. Ο Γρηγοράκης θα έχει αδερφό και είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα, το περιμένει πώς και πώς.

Σκέφτεσαι δεύτερο παιδάκι στη ζωή σου;

Αν θέλει ο Θεός να το φέρει, είναι καλοδεχούμενο, θα έρθει, με το καλό, είναι επιθυμία μας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved