Χριστίνα Τσάφου: «Την προσωπική μου ζωή την κρύβω, δεν τη λέω»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Την προσωπική μου ζωή την κρύβω, δεν τη λέω»

Αυτή τη περίοδο την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Ant1 Παρθένα Ζωή.

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πως εκλαμβάνει την έννοια της συντροφικότητας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Χριστίνα Τσάφου.

«Την προσωπική μου ζωή την κρύβω, δεν τη λέω. Αυτή τη σεζόν σχεδόν δεν κάνω τίποτα για μένα, δεν προλαβαίνω. Δεν είναι ανθρώπινο, δεν είναι ωραίο αυτό που λέω, δεν πρέπει να είμαστε έτσι αλλά η δουλειά μας που μας αρέσει, όταν υπάρχουν προτάσεις που θέλεις να τις κάνεις δεν τις αφήνεις γιατί αύριο μπορεί να μη χτυπήσει κανένα τηλέφωνο ή να έχεις μια πρόταση που δεν σε ευχαριστεί καθόλου και να βρεθείς στο σπίτι σου και να κάθεσαι. Οπότε, όταν υπάρχει αυτή η δουλειά, θα πας και θα την κάνεις, τελείωσε, σεζόν είναι θα περάσει»

Ποιος είναι ο ρόλος της συντροφικότητας στη ζωή της;
«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω θεώ, υπάρχει υγεία, δουλειά, περνάω ωραία, καλούς φίλους έχω... Είμαι πλούσια από φίλους. Είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν κάνω ποτέ σχέδια. Ό,τι είναι να έρθει στη ζωή να είναι καλό, να το προϋπαντήσουμε, να το καλωσορίσουμε. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved