Μαρία Σολωμού: «Ασφαλώς και ήταν δύσκολος ο χωρισμός με τον Μάριο»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Ασφαλώς και ήταν δύσκολος ο χωρισμός με τον Μάριο»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» ομολογεί ότι είναι… οσία μπροστά στην Κατερίνα που υποδύεται

ενώ μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου αποκαλύπτοντας πως όπως όλοι οι χωρισμοί έτσι κι αυτός ήταν δύσκολος. Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού.

Τι σου αρέσει στον ρόλο της Κατερίνας που υποδύεσαι στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»;
«Οταν τον πρωτοδιάβασα, δεν φαντάστηκα ότι ήταν για εμένα. Πίστευα ότι με ήθελαν για τον ρόλο της Βιολέτας ή της Μάρθας (σ.σ.: τις υποδύονται η Μαριάννα Τουμασάτου και η Βασιλική Ανδρίτσου αντίστοιχα) και τον προσπερνούσα, σκεπτόμενη «μα είναι δυνατόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μια τόσο αντιπαθητική;». (γελάει) Αυτή ήταν τελικά και η πρόκληση για εμένα και είπα ότι αν δεν την κάνω συμπαθητική, τουλάχιστον να πουν ότι έχει το ακαταλόγιστο!»

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που θα ευχόσουν να είσαι σαν την Κατερίνα;
«Τι εννοείς; Να ξεμαλλιάζω κόσμο; (γελάει) Οχι βέβαια! Κάτι από τη γαϊδουριά της θα ήθελα να είχα, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ένα βαθιά εμμονικό άτομο που δεν έχει πενθήσει καν για τον χωρισμό της και στήνει διάφορες πλεκτάνες για να φέρει τον άντρα της πίσω! Οχι. Δεν θα μπορούσα να ζω μέσα στην ίντριγκα και σίγουρα δεν περιστρέφεται η ζωή μου γύρω από έναν άντρα. Αυτή δεν το βάζει με τίποτα κάτω! Και κάνει διάφορα σενάρια ότι ο πρώην άντρας της θα ξαναγυρίσει κοντά της, ενώ εκείνος έχει κάνει νέα αρχή με άλλη. Ε, εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση δεν θα κουνούσα ούτε βλέφαρο!»

Δηλαδή δεν έχεις πει ποτέ σε άντρα «γύρνα πίσω»;
«Όχι βέβαια! Κι αν μου πει «θέλω να χωρίσουμε», θα του πω «άντε γεια». Τώρα το τι θα κάνω στο σπίτι μόνη μου, είναι άλλη ιστορία! Δεν θα πω «αφού δεν με θέλεις μία, εγώ δεν σε θέλω εκατό», αλλά θεωρώ ότι τους χωρισμούς μας πρέπει να τους βιώνουμε κανονικά, περνώντας απ’ όλα τα στάδια: της άρνησης, της αδιαφορίας, της χαράς... όλα»

Ο χωρισμός σου με τον Μάριο Αθανασίου ήταν δύσκολος;
«Ασφαλώς και ήταν δύσκολος ο χωρισμός με τον Μάριο, γιατί έχουμε κι ένα παιδί μαζί. Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες θα είχαμε χωρίσει αν δεν υπήρχε το παιδί, αλλά ακόμα κι όταν ένας χωρισμός γίνεται κοινή συναινέσει δεν είναι εύκολο!»

Αν δεν είχατε αποκτήσει παιδί με τον Μάριο, μπορεί να είχατε χωρίσει νωρίτερα;
«Ναι, βέβαια. Με τον Μάριο είχαμε διαπιστώσει έτσι κι αλλιώς ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Απλώς όταν έχεις ένα παιδί, το ξεχειλώνεις μέχρι να δεις τι θα γίνει τελικά», λέει η ηθοποιός στο τηλεοπτικό περιοδικό TVPage της «Νέας Σελίδας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved