Παπαδημητρίου για τις φωτογραφίες με τον Ντάνο: «Δεν είναι το καλύτερο μου, δεν είναι ευχάριστο»
Showbiz

Παπαδημητρίου για τις φωτογραφίες με τον Ντάνο: «Δεν είναι το καλύτερο μου, δεν είναι ευχάριστο»

Είναι μαζί ή δεν είναι; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βλέπει συνέχεια δημοσιευμένες φωτογραφίες της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και διαβάζει διαρκώς ότι είναι ζευγάρι με τον νικητή του Survivor 1. Όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολη για εκείνη.

-Πώς νιώθεις βλέποντας φωτογραφίες σου με τον Ντάνο ή όταν σε ρωτούν αν είστε μαζί;

«Δεν είναι το καλύτερο μου, δεν είναι ευχάριστο. Από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα μπορούσα να απολαμβάνω μόνο τα θετικά κομμάτια αυτής της δουλειάς και να μην υπάρχουν και τα αρνητικά όπως αυτό. Η περιέργεια σε σχέση με την προσωπική μου ζωή είναι σε επίπεδο που μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βρεθεί σε ακραίες καταστάσεις, να με κυνηγούν οι φωτογράφοι και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Μπορεί να προκύψουν σκηνικά που δημιουργούν ερωτήματα. Απαντάω ή δεν απαντάω; Υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ εμού και των δημοσιογράφων, δεν με έχει φέρει κανείς σε δύσκολη θέση. Πάντα είμαι ευγενική και πάντα αφήνω να με ρωτήσουν» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Υποστηρίζεις ότι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είστε φίλοι. Ωστόσο βλέπουμε φωτογραφίες και ακούγεται έντονα ότι είστε ζευγάρι. Σε πιέζει αυτό;

«Δεν είναι ευχάριστο. Εγώ, όμως ξεκαθαρίζω την κατάσταση και δεν δίνω δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

-Θα ανακοίνωνες τη σχέση σου στον Τύπο;

«Μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια σχέση ζωής. Αν και στο παρελθόν έχω υπάρξει επικοινωνιακή με κάποια σχέση μου, διαπίστωσα ότι ίσως δεν ήταν σωστό.»

-Από την άλλη, θα διέψευδες μια σχέση που θα είχες προκειμένου να μη μαθευτεί;

«Αναλόγως. Θα κρατούσα ουδέτερη στάση. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή καταλαβαίνω ότι το θέμα ,αφορά τον Γιώργο, έχουμε Ξεκαθαρίσει και οι δύο ότι είμαστε μόνο φίλοι. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο πια.»

-Το μέλλον σου το βλέπεις και το επιθυμείς στην τηλεόραση;

«Το βλέπω σε πράγματα που θα με κάνουν καλύτερη, θα με εξελίξουν και με τα οποία θα περνάω πολύ καλά. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν κάνω θέατρο. Ήδη συζητώ για θεατρικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Αν μπορώ και θέλω, θα τα συνδυάζω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved