Τατιάνα Λύγαρη: «Στις παραστάσεις οι θεατές εντυπωσιάζονται από την οικεία ατμόσφαιρα»
Showbiz

Τατιάνα Λύγαρη: «Στις παραστάσεις οι θεατές εντυπωσιάζονται από την οικεία ατμόσφαιρα»

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η Θεσσαλονικά ηθοποιός Τατιάνα Λυγάρη εκτός από τις αμέτρητες επιτυχίες της στο θέατρο και στην τηλεόραση,

είναι και η δημιουργός της μοναδικής στον κόσμο Αμαξοστοιχίας-θεάτρου, του γνωστού σιδηροδρομικού πολυχώρου πολιτισμού «Το Τρένο στο Ρουφ», που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια προσφοράς στο θέατρο, στη μουσική και στην εστίαση.

Πώς όμως, δημιουργήθηκε αυτός ο πρωτοποριακός χώρος τέχνης;

Η ίδια, μιλώντας στο Secret , αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από την ενασχόληση της με αυτό το σπάνιο βιομηχανικό μνημείο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.
«Η αρχή έγινε από άγνοια και από έλλειψη χρημάτων. Ήθελα να παρουσιάσω ένα θεατρικό έργο που διαδραματιζόταν σε τρένο και οι θεατρικές αίθουσες κόστιζαν αρκετά. Μου ήρθε η απλή ιδέα να το ανεβάσω στον πραγματικό του χώρο. Σε ένα βαγόνι. Τότε μου είχαν πει πως είμαι τρελή και ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αποδείχθηκε ότι ήταν η καλύτερη παρότρυνση, γιατί πείσμωσα. Στις παραστάσεις οι θεατές εντυπωσιάζονται από την οικεία ατμόσφαιρα και νιώθουν συμπαίκτες και συνταξιδιώτες με τους καλλιτέχνες», εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved