Παναγιώτα Βλαντή: «Το στρίβειν διά του αρραβώνος ήταν µια συνειδητή απόφασή µου»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Το στρίβειν διά του αρραβώνος ήταν µια συνειδητή απόφασή µου»

Επί σκηνής, η Παναγιώτα Βλαντή, υποδύεται µια γυναίκα που είναι σε σχέση στο θεατρικό σανίδι. Πώς είναι, όµως, η Παναγιώτα στην προσωπική της ζωή και γιατί την κρατά µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας;

«Αυτή την περίοδο είµαι καλά στη ζωή µου. ∆εν θέλω να πω παραπάνω πράγµατα γιατί όσες φορές έχω πει, δεν µου έχει βγει σε καλό. Παλαιότερα ήµουν σε µακροχρόνια σχέση και έκανα δηλώσεις. Ισως, αν φτάσουµε την οκταετία, να µιλήσω και πάλι!», δηλώνει γελώντας: «Το στρίβειν διά του αρραβώνος ήταν µια συνειδητή απόφασή µου. Πάντα ήθελα και θέλω να κάνω οικογένεια. Για κάποιο λόγο, παρόλο που ήµουν σε µακροχρόνιες σχέσεις, δεν έγινε αυτό. Ολοι έχουµε κάνει τις λάθος επιλογές µας και δεν ρίχνω την ευθύνη σε κανέναν. Ολοι οι άνθρωποι, κάποια στιγµή στη ζωή µας, δεν θέλουµε να δούµε το λάθος κατάµατα, αν και οδεύουµε προς τα εκεί». Η ίδια, για πρώτη φορά, αποκαλύπτει αν έχει µετανιώσει στη ζωή της για κάτι: «Μετανιώνω για τον χρόνο που αφιέρωσα σε σχέσεις που δεν θα έπρεπε. Αλλά καλύτερα που είµαι στο σηµείο αυτό παρά να έχω µια διαλυµένη οικογένεια γιατί το επιτάσσει η κοινωνία ή η ανάγκη µου να κάνω οικογένεια και να παντρευτώ. Πάµε παρακάτω, λοιπόν». Για πρώτη φορά, η Παναγιώτα Βλαντή µιλά για την πρόταση γάµου που της έχει γίνει, αλλά και γιατί την απέρριψε. «Μου έχουν κάνει πρόταση γάµου µόνο µια φορά, αλλά δεν µου άρεσε πολύ! ∆εν ήταν από τον σωστό άνθρωπο και δεν τη θυµάµαι καθόλου. Βλέπεις να γίνεται πρόταση γάµου και µετά να διαλύονται όλα, γιατί θέλουν να δεσµεύσουν και να καπελώσουν τον άλλο κι όχι από πραγµατική αγάπη. Τέτοια πρόταση εγώ δεν θέλω. Αν είναι να µην έρθει ποτέ. Θέλω να πω πως η ιδανική πρόταση γάµου δεν έχει γίνει ακόµα και την περιµένω. Αυτή τη στιγµή γενικότερα είµαι καλά στη ζωή µου και περιµένουµε τα καλύτερα. Από την άλλη, θα σου πω πως θα έκανα παιδί εκτός γάµου. ∆εν υπάρχουν πλέον τέτοια στερεότυπα».

Ευτυχισµένη και σε πολύ δηµιουργική περίοδο, η Παναγιώτα Βλαντή γελά κάθε φορά που ο κόσµος τη χαιρετά στο δρόµο ως «Σιλβή». «Αρχικά µε φωνάζουν Παναγιώτα γιατί ξέρουν το όνοµά µου και αφού µιλήσουµε µου λένε “καληνύχτα Σιλβή”! Εχω δύο ονόµατα πλέον. Η Σιλβή ήταν γοητευτικά χτισµένη έτσι ώστε να προσελκύει το ανδρικό βλέµµα, αλλά και να µε συµπαθήσουν οι γυναίκες. Πέρα, όµως, από την προσωπική µου δουλειά, έπαιξε µεγάλο ρόλο το καλό σενάριο και η σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου. Η οµάδα αυτή ήταν πολύ δυνατή. Πέρυσι ήµουν στον “Αστέρα Ραχούλας”, στον Alpha, και περιµέναµε να υπάρξει συνέχεια από το κανάλι για δεύτερο κύκλο, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Ελπίζω πως του χρόνου αυτά που έχω συζητήσει θα γίνουν και θα µε δείτε και πάλι σε σειρά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved