Showbiz

Η Σολωμού μιλά πρώτη φορά για τον Μουζουράκη: «Περάσαμε δύο μήνες δύσκολους και…»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον Πάνο Μουζουράκη, τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν και αναφέρθηκε στην αναχώρηση του αγαπημένου της για το εξωτερικό.

Η Μαρία είπε για τον Πάνο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα για την Αμερική: «Είμαι περίεργα ψύχραιμη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν το έχω πολυπιστέψει, δεν έχω προλάβει να καταλάβω κάτι, μιλάμε πέντε φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν είναι εδώ. Είμαι cool προς το παρόν, μπορεί να φρικάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Είναι καλή περίοδος που έφυγε γιατί θα πάει και θα έρθει για κάτι δουλειές, μια δυο φορές, θα πάω κι εγώ»!

Και πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να πάρω το αεροπλάνο και να πάω. Έχω πολλή δουλειά και είμαι και πολύ καλός επαγγελματίας, δεν μπορώ να σηκωθώ να φύγω. Όταν τελειώσω με το καλό, τότε δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άνθρωπος»!
Και δεν έμεινε μόνο εκεί, η ηθοποιός παραδέχτηκε την δύσκολη περίοδο που πέρασαν: «Η ζωή έχει χιούμορ, όταν προγραμματίζει πράγματα έρχονται χαστούκια, τρικλοποδιές που αλλάζουν τον προγραμματισμό. Το πάθαμε αυτό, περάσαμε δύο μήνες λίγο δύσκολους με διάφορα και βρεθήκαμε δύο φορές στο αεροδρόμιο να χαιρετιόμαστε.»!
Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved