Αγγελόπουλος: «Με ενόχλησε ότι ο οποιοσδήποτε εξέφραζε άποψη αυθαίρετα για το ποιος είμαι»
Showbiz

Αγγελόπουλος: «Με ενόχλησε ότι ο οποιοσδήποτε εξέφραζε άποψη αυθαίρετα για το ποιος είμαι»

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της showbiz είναι πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στον Άγιο Δομίνικο είχε αντιληφθεί πως οδεύει προς τη νίκη του «Survivor»;

«Όχι. Προς το τέλος του παιχνιδιού μας είχαν πει πως σαν πρόγραμμα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αυτό όμως που έζησα όταν επέστρεψα και συνεχίζω να ζω δεν μπορούσα ούτε καν να το διανοηθώ. Σταδιακά αντιλήφθηκα πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Πλέον με ξέρει σχεδόν όλος ο κόσμος. Και ο κόσμος είδε αυτό που πραγματικά είμαι. Δεν υποκρίνομαι πουθενά. Αυτό αργά ή γρήγορα φαίνεται. Χαίρομαι που είμαι αναγνωρίσιμος και συμπαθής από τον κόσμο» τόνισε στο TV Έθνος.

-Στο κομμάτι της δημοσιότητας πιέστηκες;

«Με ενόχλησε το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε εξέφραζε άποψη αυθαίρετα για το ποιος είμαι. Ο κόσμος όμως γνωρίζει. Με στήριξε και εκδηλώνει την αγάπη του.»

-Σου απέδωσαν τον χαρακτηρισμό του «λαϊκού ήρωα». Τον αποδέχεσαι;

«Τον αποδέχομαι στα' πλαίσιο του ότι υπάρχουν χιλιάδες λαϊκοί ήρωες ανάμεσα μας. Απλά έτυχε εγώ να προβληθώ μέσω ενός παιχνιδιού και να δείξω κάποια χαρακτηριστικά που έχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί σαν εμένα. Οι αξίες που είχα πριν από το «Survivor» αλλά και οι αντιδράσεις μου δεν άλλαξαν, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο λειτουργείς υπό πίεση.»

-Πληγώθηκες μέσα στο παιχνίδι από συμπεριφορές;

«Οχι. Όλοι αντιμετωπίζουμε συμπεριφορές που δεν μας είναι αρεστές. Αντικειμενικά λάθος συμπεριφορές ή κάποιες που προσωπικά ενόχλησαν εμένα δεν χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους συνολικά. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Εγώ τα λάθη τα συγχωρώ. Τα βλέπω χρήσιμα, γιατί, αν αναγνωρίζονται, είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο αυτοβελτίωσης. Έχω κάνει κι εγώ λάθη.»

-Στον Άγιο Δομίνικο έκανες λάθη;

«Πώς δεν έκανα... Το θέμα είναι όσο σκληρός μπορείς να γίνεις με τους άλλους κρίνοντας τους, το ίδιο να είσαι με τον εαυτό σου. Είμαι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού μου. Μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε. Δεν έχουμε έρθει σε αυτήν τη ζωή για να κρίνουμε. Αν κάτι δεν μας αρέσει στους άλλους, ας φροντίσουμε να τους παραδειγματίσουμε με τη δική μας συμπεριφορά.»

-Σου αποδόθηκαν κάποια φλερτ στην Καραϊβική με συμπαίκτριές σου. Ισχύει κάτι;

«Όχι, τίποτε από όλα αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved