Ειρήνη Μερκούρη: «Απέχω συνειδητά από το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια»
Showbiz

Ειρήνη Μερκούρη: «Απέχω συνειδητά από το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια»

Η Ειρήνη Μερκούρη αναφέρθηκε στην αποχή της από το τραγούδι και για τη ζωή της μετά τον γάμο.

Είχες «εξαφανιστεί» από το χώρο της δουλειάς σου 3 χρόνια.

«Εξαφανίστηκα», δεν σημαίνει ότι είχα κρυφτεί ή ότι είχα απομακρυνθεί από τα εγκόσμια. Κάποια στιγμή είχα ανάγκη να βγω από την κούραση της νύχτας. Ήρθε τα δύο τελευταία χρόνια ο γάμος μου, οπότε ήθελα και να το απολαύσω. Απέχω συνειδητά από το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια. Πριν, που είχα κάνει πάλι ένα διάλειμμα, δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά συνέβη γιατί υπήρχε η αντιπαράθεση με τη δισκογραφική μου εταιρεία. Όταν η εταιρεία σου, σου χρωστάει και δεν σου δίνει αυτά που έχεις συμφωνήσει και υπογράψει μαζί της, μπαίνει σε μια δικαστική διαδικασία. Βάση του συμβολαίου αποδεικνύω ότι μου τα χρωστάνε.

Πώς είναι ο έγγαμος βίος;

Μακάρι να είναι έτσι όσο ζούμε. Είναι ευλογία του Χριστού και της Παναγίας ο έγγαμος βίος. Είναι πολύ όμορφο.

Ποια είναι η ιστορία σας εκείνη της τραγουδίστρι­ας με το γιατρό;

Πήγα την αδελφή μου να εξεταστεί για κάτι σ’ ένα ια­τρείο νοσοκομεί­ου κι εκεί ανταλ­λάξαμε τηλέφω­να για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για τις εξετάσεις της. Έπειτα από κάποιες μέρες δέχτηκα μία πρόταση να βγούμε για φα­γητό. Μου άρεσε το ότι δεν έστειλε ένα μήνυμα που να μην είχε αξιοπρέπεια, την επόμενη ή την ίδια μέρα. Πέρασαν αρκετές μέρες ώσπου με πήρε πρώτα για τις εξετάσει και μετά πέρασαν ξανά μέρες και μου έστειλε μήνυμα.

Άρα, δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Από εμένα όχι, από εκείνον μάλλον ήταν. Για μένα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όμως μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα του και το ότι ήταν συνεσταλμένος. Τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν αρκετοί γιατροί, ωραία παιδιά στην ηλικία του, είναι 38 χρονών. Οι άλλοι έδειξαν, λόγω του ότι με αναγνώρισαν, ότι ήθελαν περισσότερο τη Μερκούρη παρά την Ειρήνη. Δεν μπορείς να θέλεις την Ειρήνη, κακά τα ψέματα, όταν είσαι γνωστή, δεν πάνε για την Ειρήνη. Για να μπορώ να σε γνωρίσω και να σε αγαπήσω, θέλει χρόνο. Αυτό δεν είναι καλό ή κακό πάντα. Στη διάρκεια του χρόνου φαίνεται γιατί ο άλλος θέλει να είναι μαζί μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved