Χριστοφόρου: «Δε φοβάμαι τίποτε και κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου»
Showbiz

Χριστοφόρου: «Δε φοβάμαι τίποτε και κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. 

Κάνει αυτό που αγαπάει με τον τρόπο που εκείνος θέλει και απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου.

Πώς είναι ο Κωνσταντίνος σήμερα;

«Πιο καλά από ποτέ! Κάνω αυτό που αγαπώ και το κάνω με μια ηρεμία και την πείρα που μου επιτρέπει να το απολαμβάνω περισσότερο και πρωτίστως ουσιαστικότερα. Έχω κυκλοφορήσει μόλις καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Έλα πες τα σε μένα» του Γιώργου Θεοφάνους σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου που λατρεύω και πάει πολύ καλά μόλις τρεις βδομάδες μετά την κυκλοφορία του και μια σειρά από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο που πάνε πολύ καλά.»

Ποια συνεργασία σου θεωρείς την πιο σημαντική μέχρι σήμερα;

«Όλες τις αγαπώ και τις τιμώ το ίδιο. Πώς να ξεχωρίσω τον Γιάννη Πάριο, την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και την Κωνσταντίνα, την Ευρυδίκη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Δήμου, την Κατερίνα Στανίση και τόσους άλλους; Δημιουργούς όπως η Ρεβέκκα Ρούσση, η Γιούλα Γεωργίου, η Εύη Δρούτσα, ο Θάνος Παπανικολάου τώρα στο «Έλα πες τα σε μένα» ή ο Φωκάς Ευαγγελινός; Πώς να τους κατατάξω; Είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο πολύτιμες για μένα»

Έχεις δεχτεί πόλεμο κατά τη διάρκεια της καριέρας σου;

«Συνεχώς! Και ποιος δεν έχει δεχτεί; Πάντα υπάρχουν οι μέτριοι και οι ανασφαλείς που παίρνουν δανεική αυταξία μέσω της υπονόμευσης των άλλων. Απλά δε φοβάμαι τίποτε και κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου καλά και μόνον αυτό»

Πιστεύεις πως σε έχουν αδικήσει;

«Τη μεγαλύτερη αδικία την κάνουμε εμείς στον εαυτό μας και μετά ο οποιοσδήποτε άλλος» εξήγησε στο Καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved