Showbiz

Το ξέσπασμα του Σαντικάι: «Mου επέβαλαν να ψέλνω λόγω μάρκετινγκ»

Gossip-tv Team

Τέτοιες μέρες, το όνομα του Χρήστου Σαντικάι είναι πιο επίκαιρο από… ποτέ. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τη συχνότητα του Alter, όπου έψελνε ύμνους, σε ηλικία μόλις 9 χρόνων.

Τα πολυπαιγμένα σποτ με τη φωνή του μελαχρινού αγοριού είχαν γίνει από viral μέχρι... εκνευριστικά, τόσο για το κοινό όσο και για τον ίδιο.

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός!» μας λέει ο 24χρονος πλέον καλλιτέχνης και προσθέτει: «Δεν μπορώ να έρχομαι σε... αντιπαλότητα με τον Πέτρο Γαϊτάνο για το ποιος είναι καλύτερος ψάλτης! Ο Γαϊτάνος είναι ο... νικητής, γιατί το κάνει συνειδητοποιημένα. Εγώ το έκανα γιατί μου επέβαλαν να το κάνω, λόγω μάρκετινγκ. Και πέτυχε!» τόνισε στην Espresso.

Παρότι εκφράζει το παράπονο του πως σε όλες τις συνεντεύξεις τον ρωτούν για τότε, απαντάει πρόθυμα -ακόμα μία φορά- για εκείνη την περίοδο της ζωής του:. «Ημουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα -σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτή την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε παρά καλό. Δεν είχα 'κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό» αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved