Η Άννα Φόνσου θα παντρέψει τον Δήμο Μυλωνά
Showbiz

Η Άννα Φόνσου θα παντρέψει τον Δήμο Μυλωνά

H Άννα Φόνσου τελικά θα παντρέψει τον Δήμο Μυλωνά με την αγαπημένη του Φώφη Κωνσταντινίδη και όχι ο Αντύπας.

Το όνομα της ηθοποιού και μιας φίλης της νύφης, Ράνιας Πατακού αναγράφεται στα προσκλητήρια γάμου του τραγουδιστή, που τα παραλαμβάνουν οι καλεσμένοι τους από τις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με την «Espresso», το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, στο Θησείο, στις 6.30 το απόγευμα.

«Σας καλούμε στο γάμο μας που δεν είναι “μυστήριο” και δεν μπαίνει στο taxis! Όσο για την αγάπη σας, αν θέλετε με πράξεις» γράφει το στιχάκι στη ροζ πρόσκληση με φόντο έναν γαμήλια στολισμένο κάμπριο σκαραβαίο. Στο προσκλητήριο, αντί για λίστα γάμου, αναγράφεται ένας τραπεζικός λογαριασμός για όσους από τους καλεσμένους θελήσουν «να δείξουν την αγάπη τους με πράξεις», όπως λέει και το γαμήλιο κείμενο!

Η ‘Αννα Φόνσου έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Δήμου Μυλωνά. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον παρουσιαστή εκείνη του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στο «Σπίτι του Ηθοποιού» φιλοξενώντας τον για μικρό χρονικό διάστημα. Υστέρα η κατάσταση έφτιαξε... Ήρθαν οι νέες δισκογραφικές συνεργασίες, η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του και το πιο σημαντικό: ο έρωτας. Η σχέση του με την επιχειρηματία αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για να σταθεί στα πόδια του και να φτιάξει ξανά τη ζωή του από την αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved