Χρήστος Σαντικάι: «Δεν έχω αφήσει το κομμάτι της ερμηνείας»
Showbiz

Χρήστος Σαντικάι: «Δεν έχω αφήσει το κομμάτι της ερμηνείας»

Τον γνωρίσαμε μέσα από τα πασχαλινά σποτάκια του Alter όταν ήταν μόλις 9 ετών. Ο Χρήστος Σαντικάι πλέον ασχολείται με την παραγωγή και την ενορχήστρωση.

«Εχω το δικό μου στούντιο, το RiverSide. Γράφω τραγούδια σε συναδέλφους. Μάλιστα τώρα ολοκληρώσαμε το άλμπουμ του Νικηφόρου. Στα περισσότερα τραγούδια του έχω γράψει τη μουσική. Επίσης έγραψα και το νέο κομμάτι της Αποστολίας Ζώη. Είναι σημαντικό για μένα που με εμπιστεύονται σπουδαίοι στιχουργοί και τραγουδιστές» μας λέει και κάνει πάλι μια αναφορά στο παρελθόν: «Δεν έχω αφήσει το κομμάτι της ερμηνείας, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο να καθιερωθώ ως τραγουδιστής, εξαιτίας του παρελθόντος μου. Το κοινωνικό σύνολο με έχει ακόμα στο μυαλό του έτσι. Είναι στερεότυπο. Οχι μόνο στην Ελλάδα, έτσι είναι και στη χώρα μου, την Αλβανία, παρότι δεν την έχω ζήσει σχεδόν καθόλου. Με πολλή δουλειά έχω καταφέρει να το αποτινάξω όλο αυτό από πάνω μου, αλλά μόνο στην πιάτσα των ανθρώπων που ασχολούνται με τη μουσική» τόνισε στην Espresso.

Επειδή, όμως, ο επιμένων νικά, ο ταλαντούχος μουσικός δεν το βάζει κάτω: «Δεν τα έχω παρατήσει κι εντελώς! Κάθε Σάββατο τραγουδάω σε ένα μαγαζί στην Αγία Παρασκευή».

Ο Χρήστος περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο αισιόδοξο και παρά το γεγονός ότι εκτέθηκε στη δημοσιότητα σε μικρή ηλικία μεγάλωσε χωρίς κόμπλεξ, όπως λέει.

Επίσης, λατρεύει το Πάσχα, περισσότερο από τα Χριστούγεννα, και οι καλύτερες αναμνήσεις του είναι από το ανθοπωλείο του φίλου του, όπου ετοίμαζαν κάθε χρόνο τα στεφάνια και τον Επιτάφιο. «Φέτος είμαι στην Κοζάνη με την κοπέλα μου. Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Θα κάνω Πάσχα εδώ, πρώτη φορά εκτός Αθηνών. Μου λείπει βέβαια που δεν είμαι με τους φίλους μου να ετοιμάζουμε τα λουλούδια στο ανθοπωλείο. Είναι “θεσμός”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved