Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Οι φήμες χωρισμού, η αρμονική συμβίωση και το κοινό μέλλον
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου: Οι φήμες χωρισμού, η αρμονική συμβίωση και το κοινό μέλλον

Οι φήµες περί χωρισμού της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου ακούγονταν όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστηµα.

Η πλήρης αποχή τους από τα φώτα της δηµοσιότητας, αφού είχαν πολύ καιρό να εµφανιστούν κάπου µαζί, έδινε περισσότερη τροφή για σχόλια περί τέλους της σχέσης τους. Τόσο η όµορφη τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν µιλούν ποτέ για τα προσωπικά τους και το ίδιο έπραξαν και όλο αυτό το διάστηµα, αφήνοντας να αιωρείται µια ασάφεια όσον αφορά το κοινό τους µέλλον.

Η «θητεία» του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ και οι µεγάλες περίοδοι απουσίας του από την Ελλάδα, σε συνδυασµό µε το φορτωµένο πρόγραµµα της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία µέχρι πριν από λίγες ηµέρες εµφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ήταν τα αξεπέραστα προβλήµατα, σύµφωνα µε τους... καλοθελητές, που είχαν αποµακρύνει το ζευγάρι και έφεραν την κρίση στη σχέση τους. Πριν από λίγες µέρες, ωστόσο, η τραγουδίστρια -µε µια και µόνο κίνησή της- διέψευσε κάθε φήµη περί χωρισµού ή σοβαρής κρίσης µε τον σύντροφό της, ανεβάζοντας στην προσωπική της σελίδα στο Instagram µια πολύ όµορφη φωτογραφία µε πρωταγωνιστές τους τρεις άντρες της ζωής της. Τον 13χρονο σήµερα Μπαµπίνο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο της σύντροφο Μπάµπη Λαζαρίδη, τον Σάββα Γκέντσογλου και τον τετράχρονο γιο τους Βασίλη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο φωτογραφικό ενσταντανέ. Και µπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να... έκλεισε στόµατα µε τη συγκεκριµένη ανάρτηση, δεν σηµαίνει όµως ότι διέλυσε και το πέπλο µυστηρίου που καλύπτει την προσωπική της ζωή, την οποία µοιράζεται µε τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η όµορφη τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας ένα µονόπετρο στο χέρι το οποίο και επεδείκνυε, όµως ποτέ κανείς δεν έµαθε αν πρόκειται για δαχτυλίδι που συνοδεύτηκε µε πρόταση γάµου ή όχι. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, πάντως, υποστηρίζει: «Ο Σάββας και η Αγγελική είναι µαζί παραπάνω από πέντε χρόνια και είναι ευτυχισµένοι έτσι όπως είναι. ∆εν χρειάζονται τον γάµο για να είναι χαρούµενοι. Οχι πως το αποκλείουν, όµως δεν είναι και φανατικοί του θεσµού. Προτεραιότητα και για τους δύο αποτελουν ο Μπαµπίνος και ο Βασίλης, που θέλουν να τους βλέπουν πάντα χαρούµενους και χαµογελαστούς», σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved