Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θέλω να μάθω από τις επιτυχίες και όχι από τις αποτυχίες μου»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θέλω να μάθω από τις επιτυχίες και όχι από τις αποτυχίες μου»

Την απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Το σόι σου, οπού υποδύεται την πεθερά «Αλεξάνδρα».

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις αποτυχίες που έχει συναντήσει στην πορεία της αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Γιατί γίνατε ηθοποιός;
«Ήμουν δεν ήμουν δεκαεπτά ετών, δεν είχα ολοκληρώσει την έκτη τάξη του γυμνασίου και πήγα και είπα μια μέρα στους γονείς μου: «Θα πάω να δώσω στη δραματική σχολή!». Σιωπή. Δεν μου έδωσαν την παραμικρή σημασία, παρότι ήταν άλλες εποχές, που δεν ήταν εύκολο μια κοπέλα να γίνει τότε ηθοποιός. Όλοι γέλασαν μετά και είχαν και δίκιο αφού, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήμουν ένα παιδί που ανέβαινε στη σκηνή του σχολείου να πει ένα ποίημα, έλεγε το μισό κι έφευγε με κλάματα. Ήμουν πολύ εσωστρεφής! Επομένως, άρχισα πολύ δειλά κι ευτυχώς έζησαν για να με δουν να παίζω στο θέατρο, χωρίς να κλαίω και να αποχωρώ από τη σκηνή (γελάει). Θυμάμαι ότι τότε σπούδαζα και δούλευα παράλληλα. Αλλά ήμουν δειλή, το έκανα με φόβο σχεδόν, αλλά και για να εκτονώνομαι»

Γνωρίσατε πολλές αποτυχίες;
«Όχι πολλές, αλλά τις συνάντησα. Ας μην τις αναφέρουμε, κρίμα είναι, λυπηθείτε με (γελάει)… Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι οι αποτυχίες είναι μαθήματα. Όχι, σας ευχαριστώ πολύ! Θέλω να μάθω από τις επιτυχίες και όχι από τις αποτυχίες μου. Αλλά τις όποιες αποτυχίες τις αντιμετώπιζα απλά. Γύριζα σελίδα και πήγαινα πιο κάτω. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό, αλλά είναι περαστικές. Ποτέ δεν είπα «τα κατάφερα», το έβλεπα πιο απλά. Γελούσα, επίσης, με το εφήμερο της τηλεόρασης. Τον ένα χρόνο με σταματούσαν παιδάκια και μου μιλούσαν και την επόμενη χρονιά τίποτα. Γελάω μ’ αυτό. Όχι, δεν πιστεύω στην καταξίωση. Ο κόσμος στο χαρίζει αυτό», λέει η ίδια στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved