Ευτύχης Μπλέτσας: «Άγριο φόβο δεν έχουμε ποτέ νιώσει σε ταξίδι»
Showbiz

Ευτύχης Μπλέτσας: «Άγριο φόβο δεν έχουμε ποτέ νιώσει σε ταξίδι»

Ποιο είναι το δέλεαρ για ένα μηχανικό-κομπιουτεράκια, με μάστερ κιόλας, να ασχολείται με τα ταξίδια και τη μαγειρική; Τι απαντά σε αυτό ο Ευτύχης Μπλέτσας;

«Το βασικό μου κίνητρο σε ό,τι κάνω, είναι να με γεμίζει ψυχολογικά. Να νιώθω ότι προσφέρω. Τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις πράγματα και να εξελιχθείς. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να το πραγματοποιήσω. Το συγκεκριμένο ΡΓΟ]ΘΟΪ, στο οποίο είμαι και σκηνοθέτης-παραγωγός, με εξελίσσει πάνω στο αντικείμενο που αυτή την περίοδο της ζωής μου με εξιτάρει περισσότερο από κάθε άλλο: Η κινηματογράφηση, οι κάμερες, τα , τα α,3ά9θί5 και γενικά όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες που βοηθούν εμάς που θέλουμε να πούμε ιστορίες και να μεταφέρουμε εμπειρίες στον κόσμο» τόνισε στον Τηλεθεατή.

- Θα μοιραστείτε μια στιγμή σε ένα ταξίδι που νιώσατε φόβο;

«Άγριο φόβο δεν έχουμε ποτέ νιώσει σε ταξίδι, αλλά αναποδιές μας προκύπτουν κάθε τόσο. Πρόσφατα στη Σαμόα είχαμε μια ατυχία με το drone, χάθηκε στη ζούγκλα, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο. Ευτυχώς, δεν χάθηκα και εγώ προσπαθώντας να το βρω! Πήγα όμως αυθημερόν Νέα Ζηλανδία για να πάρω άλλο! Μία άλλη φορά στις Μαλδίβες, όταν πηγαίναμε με ένα πολύ μικρό υδροπλάνο 10 ατόμων, από την πρωτεύουσα στο νησί-ξενοδοχείο που θα μέναμε, πέσαμε σε κενό αέρος. Και το αεροπλάνο έκανε βουτιά 2-3 μέτρα. Τρομακτικό, αλλά, όπως μας είπε ο πιλότος, αρκετά συνηθισμένο! Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Έχουν υπάρξει δύο φορές σε Μιλάνο και Στοκχόλμη, όπου η Ηλέκτρα αρρώστησε και μεγάλο μέρος του επεισοδίου το γύρισα μόνος. Ένας "Happy Traveller" είναι ευέλικτος, προσαρμοστικός και πάντα βρίσκει τρόπο να κάνει το καλύτερο που περνάει από το χέρι του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved