Βάσω Καζαντζίδη: “O Στέλιος είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από κοντά μου”
Showbiz

Βάσω Καζαντζίδη: “O Στέλιος είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από κοντά μου”

Εννέα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του μεγαλύτερου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη κι όμως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, ειδικά για τους δικούς του ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά η σύζυγος του Βάσω Καζαντζίδη. “Είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από κοντά μου” μας εξομολογείται ενώ παράλληλα ακούγεται φανερά συγκινημένη.


“Με κυνηγάει ο χρόνος γιατί δεν φανταζόμουν να έχω τόσο κόσμο σήμερα στο σπίτι και από Γερμανία, και από Κύπρο, και από Καναδά”
Πως αισθάνεστε σήμερα, έπειτα από εννέα χρόνια;
“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την απώλεια του Στέλιου. Είναι σαν να μην έχει φύγει από πλάι μου. Πονάει ακόμη όλη αυτή η ιστορία. Ο Στέλιος ζει μέσα από τα τραγούδια του. Ο Στέλιος μας άφησε κληρονομιά 1030 τόσα τραγούδια”
Πως νιώθετε που μετά από εννέα χρόνια ο κόσμος σας επισκέπτεται ακόμη;
“Είναι πολύ συγκινητικό που μετά από τόσα χρόνια ακόμη τον θυμάστε και πιστεύω για πολλά ακόμη. Σήμερα το σπίτι μου είναι όπως την ημέρα που έφυγε ο Στέλιος, με τόσο κόσμο”
Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως “μυθική προσωπικότητα;
“Εμένα ήταν ο άνθρωπος μου, ο σύζυγος μου, ήταν το παν για μένα. Και σύζυγος και φίλος και αδελφός και εραστής και τα πάντα. Εγώ τον μετράω βέβαια και σαν καλλιτέχνη. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ένας ένας που φεύγει είναι δυσαναπλήρωτο το κενό του, όμως εγώ τον μετράω και με την ανθρωπιά του. Αυτά έχουν μείνει σε μένα. Το πόσο καλός, πόσο τρυφερός, πόσο άνθρωπος ήταν”.
Ποιο είναι αυτό το τραγούδι που όταν το ακούτε είναι σαν να τον έχετε απέναντι σας;
“Πιστέψτε με, όλα τα τραγούδια του Στέλιου με αγγίζουν αλλά αυτό το τραγούδι που μου θυμίζει και τα παιδικά μου χρόνια είναι το “Σαββατόβραδο”. Ένα καταπληκτικό τραγούδι που μου το τραγουδούσε πάντα, όπου και να βρισκόμασταν και ακούω και ακόμη σήμερα αλλά πολλά από τα τραγούδια του είναι αυτά που με αγγίζουν και με πονάνε μπορώ να πω”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved