Το κατακόρυφο της Ελληνίδας μάνας «έριξε» το Instagram (photos)
Showbiz

Το κατακόρυφο της Ελληνίδας μάνας «έριξε» το Instagram (photos)

Μητέρα, σύζυγος, αλλά πάνω απ’ όλα γυναίκα που ξέρει να προσέχει και να φροντίζει το σώμα της.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ έκανε και πέρασμα στην τηλεόραση μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε ν’ αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Έπειτα, από αρκετά χρόνια, επέστρεψε στην τηλεόραση, ενώ μέσα από το Instagram της μας δείχνει τρόπους για βελτίωση της σωματικής μας κατάστασης.

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη που γυμνάζεται ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η πρόσφατη φωτογραφία της που κάνει κατακόρυφο «έριξε» το Instagram.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Η Ιωάννα Λίλη, η οποία ζει μόνιμα με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη και τα παιδιά τους Μαρία και Ιωάννη στη Θεσσαλονίκη, φέτος το καλοκαίρι απόλαυσε βουτιές και ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη της Χαλκιδική ενώ προσφάτως την είδαμε και σε χαλαρές στιγμές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Ρόδο. Ένα νησί που η ίδια λατρεύει και που φέτος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ακόμα καλύτερα αφού έμεινε αρκετές ημέρες.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες, παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει καταφέρει να διατηρεί άψογη σιλουέτα καθώς φροντίζει ιδιαίτερα τη διατροφή της και αθλείται καθημερινά. Μην ξεχνάμε ότι τον χειμώνα που πέρασε, παρουσίαζε την εκπομπή Revenge Body, στο Open TV που ασχολούταν αποκλειστικά και μόνο με την καλή φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων και την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved