Και όμως! Η νέα σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη εμφανίζεται στην τηλεόραση και μάλιστα σε κορυφαίο σόου
Showbiz

Και όμως! Η νέα σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη εμφανίζεται στην τηλεόραση και μάλιστα σε κορυφαίο σόου

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Πηλαδάκης, μετά το τέλος της πολύχρονης σχέσης του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ερωτευμένος με μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα.

Όλοι έκαναν λόγο για γνωστή χορογράφο από την Αμερική που έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες στη μέχρι τώρα καριέρα της στην Ελλάδα. Μόλις τώρα συνειδητοποιήσαμε για ποια ακριβώς πρόκειται!

Και ναι, τη βλέπουμε κάθε εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε κορυφαίο σόου!

Πρόκειται για την χορογράφο του X Factor που καθοδηγεί τα παιδιά του τάλεντ σόου για την κίνησή τους στις ερμηνείες τους πάνω στη σκηνή.

Η Chali Jenning είναι η γυναίκα που βοηθάει τους υποψήφιους παίκτες του σόου ώστε να αποδώσουν κινησιολογικά όσο καλύτερα γίνεται την εμφάνισή τους επί σκηνής. Δείτε την στο παρακάτω βίντεο εν ώρα δουλειάς στο Χ Factor.

Και επειδή είναι πολυάσχολη, δεν μένει μόνο εκεί αλλά έχει και δεύτερη δουλειά και μάλιστα σε νυχτερινό κέντρο. Η Chali ανήκει στο χορευτικό σχήμα που συνοδεύει τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved