Ο Γρ. Γκουντάρας στο gossip-tv:  Η συνεργασία με την Καινούργιου και το μέλλον της Μενεγάκη στην TV
Showbiz

Ο Γρ. Γκουντάρας στο gossip-tv: Η συνεργασία με την Καινούργιου και το μέλλον της Μενεγάκη στην TV

O Γρηγόρης Γκουντάρας μας υποδέχτηκε στο σπίτι του και συζητήσαμε για πολλά, ενώ η σύζυγός του Ναταλί Κακκαβά μας έκανε μια ευχάριστη έκπληξη.

Από το σαλόνι του σπιτιού του, λοιπόν, και με τους δυο γιους του παρόντες, ο γνωστός παρουσιαστής συνομίλησε με τον δημοσιογράφο του gossip-tv, Σάββα Μπίτζα, για τις ημέρες που πέρασε στο σπίτι.

Αρχικά αναφέρθηκε στα όσα έκανε εκείνος και η οικογένειά του για να γεμίζουν όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά την καθημερινότητά τους, ενώ είπε ότι τα παιδιά του έχουν αντιληφθεί την κατάσταση παραπάνω απ’ ότι θα περίμενε κανείς. Μάλιστα, τόνισε ότι έπαζαν μπάλα ακόμη και μέσα στο σπίτι, κάνοντας την σύζυγό του λίγο «δυστυχισμένη», αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τα σπάνε όλα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε ανθρώπινα και στην κατάσταση που θα επικρατήσει στην οικονομία, αφού εκτός από δημοσιογράφος είναι και επιχειρηματίας, έχοντας το δικό του ζαχαροπλαστείο, ενώ η σύζυγός του έχει τη δική της εταιρεία με μαγιό. Τόνισε, λοιπόν, ότι η αβεβαιότητα στην οικονομία είναι κάτι που τον προβληματίζει, λέγοντας ότι «το τοπίο θα είναι πολύ χειρότερο από αυτό που μέχρι σήμερα ζούσαμε» και μάλιστα είπε ότι κι η επιχείρηση της Ναταλί έχει παγώσει.

Η συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου

Τον Γρηγόρη Γκουντάρα τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε». Έτσι, λοιπόν, μας μίλησε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζει σε εκείνη, αλλά μίλησε και για όλη την ομάδα της εκπομπής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και μας εξομολογήθηκε ότι δεν έχει συζητήσει ακόμη για του χρόνου. Ωστόσο, θα το ήθελε, αφού το κλίμα είναι ωραίο, ενώ είπε ότι έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις σε τηλεοπτικές δουλειές του παρελθόντος.

Η αποχώρηση του Γιώργου Ασημινάκη από την «Ελένη» και οι σχέσεις τους με την παρουσιάστρια

Για πολλά χρόνια ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη και κατ’ επέκταση με τον Γιώργο Ασημινάκη. Έτσι, λοιπόν, σχολίασε τη διακοπή της συνεργασίας του floor manager με την εκπομπή του Alpha και μοιράστηκε μαζί μας την άποψή του επί του θέματος.

Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην συνεχίζει του χρόνου στον Alpha και στην τηλεόραση, με εκείνον όμως να λέει πως αυτό δεν πιστεύει ότι θα συμβεί. Ακόμη, μας είπε για τις σημερινές τους σχέσεις και τον λόγο για τον οποίο δεν μιλούν.

Τέλος, αφού παίξαμε το «Δέκα στα Γρήγορα», όπου μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάζει, η Ναταλί Κακκαβά μπήκε στην παρέα μας και μας μίλησε με χαμόγελο, ενώ μάλιστα με εμφανή δόση χιούμορ μας είπε γιατί δεν επέτρεψε στον σύζυγό της να της βάψει τα μαλλιά.

Στο παρακάτω βίντεο η κουβέντα μας με ένα ζεστό άνθρωπο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved