Eλένη Μενεγάκη: Η ανθοδέσμη, η συγκίνηση και οι στιγμές στο μοντάζ
Showbiz

Eλένη Μενεγάκη: Η ανθοδέσμη, η συγκίνηση και οι στιγμές στο μοντάζ

Μερικές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τους followers της.

Η όμορφη παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είτε από τις πιο προσωπικές της στιγμές είτε από την εκπομπή.

Αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία θα τη δεις να ποζάρει αγκαλιά με μια υπέροχη ανθοδέσμη, γεμάτη όμορφα και φρέσκα λουλούδια σε ροζ και λευκές αποχρώσεις.

Η ίδια αρκέστηκε σε ένα σχόλιο γεμάτο καρδιές και μια λεζάντα: «χωρίς λόγια».

Το ποιος την έστειλε δεν είναι και δύσκολο να το βρει κανείς αφού η Ελένη είναι αγαπητή πολύ και συχνά της κάνουν τέτοιες εκπλήξεις.

Εμάς πάντως το μυαλό μας πήγε στον άντρα της, Ματέο! Και δεν έμεινε μόνο εκεί αφού νωρίτερα είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το μοντάζ, εκεί οπού η Ελένη είδε μερικές από τις στιγμές της στην εκπομπή.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα ... αναμνήσεις ... Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανήγυρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Αλφα !

... κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τέταρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!»

Δείτε τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved