Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό

Απίθανες φωτογραφίες από τον Άγγελο Λάτσιο να ποζάρει στη θάλασσα αγκαλιά με το κορίτσι του.

Το απόγευμα του Σαββάτου (3-04) ο γιος της Ελένης Μενέγακη μας έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μιας που οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα πλέον επιτρέπονται και μας που και ο καιρός ήταν σχεδόν καλοκαιρινός, ο Άγγελος πήρε το κορίτσι του και απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία.

Υποθέτουμε βέβαια γιατί ως συνήθως ο Άγγελος δεν σχολιάζει με λεζάντα τις φωτογραφίες που ανεβάζει αλλά αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι δεν είναι μαυρισμένος, υποθέτουμε πως οι φωτογραφίες δεν είναι παλιές.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις. Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.

Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ! Αυτή τη φορά τον είδαμε αγκαλιά με ένα υπέροχο ξανθό κορίτσι με θέα τη θάλασσα.

Οι δυο τους φορούσαν μαγιό άρα αν οι φωτογραφίες είναι καινούργιες σίγουρα και μια βουτιά να την έκαναν. Και παλιές να είναι πάντως είναι φωτογραφίες που για πρώτη φορά δημοσιεύει!

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved