Φήμες τούς ήθελαν χωρισμένους και ο τραγουδιστής ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό για την επέτειό τους
Showbiz

Φήμες τούς ήθελαν χωρισμένους και ο τραγουδιστής ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό για την επέτειό τους

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η όμορφη σύντροφός του έχουν κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αυτός είναι και ο λόγος ότι παρά το γεγονός ότι οι φήμες τούς ήθελαν εδώ και καιρό να έχουν χωρίσει, κανένας από τους δύο δεν βγήκε να μιλήσει δημόσια, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε.

Ο καιρός πέρασε και οι περισσότεροι πίστευαν πως οι δυο τους πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους. Να όμως που μία ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί αλλά προσφάτως γιόρτασαν και την επέτειο της σχέσης τους.

Οι πρώτες φήμες ότι έχουν χωρίσει οι δυο τους άρχισαν να ακούγονται τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο ένας έκανε unfollow στον άλλον στο instagram. Όλοι τότε πίστεψαν πως το ζευγάρι χώρισε. Και κάπως έτσι κάποιοι θεώρησαν δεδομένο με το πέρασμα του χρόνου, ότι οι δυο τους δεν θα κατάφερναν να τα ξαναβρούν.

Όμως, η πραγματικότητα για τη σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού ήταν τελείως διαφορετική. Το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί αλλά και πολύ ευτυχισμένο, αν κρίνει κανείς από την υπέροχη φωτό που ανέβασε εκείνος από τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο απ' όπου κατάγεται εκείνος.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved