Δώρα Γιαννακάκη: Η μεγάλη περιπέτεια της κυρίας του ΣΚΑΙ
Showbiz

Δώρα Γιαννακάκη: Η μεγάλη περιπέτεια της κυρίας του ΣΚΑΙ

Άγιο είχε η Δώρα Γιαννακάκη, διευθύντρια επικοινωνίας του ΣΚΑΪ. Έπεσε από σκάλα δυο μέτρων στο σπίτι που χτίζει και χτύπησε σοβαρά το πόδι της.

Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα! Η σιδηρά κυρία του τηλεοπτικού σταθμού του Παλαιού Φαλήρου βίωσε έναν πραγματικό εφιάλτη μέσα στην ανεγειρόμενη οικοδομή της στο Πικέρμι. Σκόνταψε, έπεσε, χτύπησε σοβαρά, αλλά δεν πτοείται.

Η εφημερίδα «Espresso» επικοινώνησε με τη Δώρα Γιαννακάκη, η οποία μας περιέγραψε καρέ-καρέ τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε και το σοκ που υπέστη από το ατύχημα της. «Φοβήθηκα πολύ, τέτοιους πόνους δεν έχω αισθανθεί στη ζωή μου» ήταν οι πρώτες της κουβέντες. Και συνέχισε: «Πριν από δεκαπέντε ημέρες είχαμε πάει με παρέα στο Πικέρμι, στο σπίτι που φτιάχνουμε. Σε ένα σημείο που δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα η σκάλα έπεσα στο κενό από ύψος δύο μέτρων. Χτύπησα το πόδι μου πολύ άσχημα. Συντριπτικό κάταγμα της φτέρνας διέγνωσαν οι γιατροί που με είδαν. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, να χτυπήσω στο κεφάλι ή στη σπονδυλική στήλη». Η Δώρα Γιαννακάκη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου μετά από λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι. «Όλα πήγαν καλά. Ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Παπαϊωάννου που με εγχείρησε. Τώρα είμαι καθηλωμένη στο σπίτι και για μία ακόμα φορά θέλω να πω πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία μας».

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η διευθύντρια επικοινωνίας του ΣΚΑΪ θα πρέπει να παραμείνει μία ακόμα εβδομάδα στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει και στη συνέχεια να επιστρέψει στη δουλειά της. Οι πατερίτσες ωστόσο θα τη… συντροφεύουν για αρκετό καιρό, καθώς το χτύπημα στο πόδι είναι σοβαρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved