Η Σολωμού πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του Μουζουράκη!
Showbiz

Η Σολωμού πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του Μουζουράκη!

Είναι μαζί, ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Και μάλιστα, όχι μόνο είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ, αλλά πλέον η συνεργασία του πέρασε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Πάνου Μουζουράκη, για το τραγούδι Φίλα με ακόμα, το οποίο αποτελεί διασκευή του κομματιού Baciami Ancora του Jovanotti. Τους στίχους μάλιστα του συγκεκριμένου κομματιού στα ελληνικά έχουν γράψει ο ίδιος ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας, με τον οποίο τραγουδούν μαζί το κομμάτι.

Όσο για το video clip, είναι γυρισμένο τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, είναι σε άκρως ρομαντικό στιλ και εκτός από την αγαπημένη του Πάνου και γνωστή ηθοποιό, συμμετέχει και πλήθος κόσμου.

Συγκεκριμένα, στο κλιπάκι διακρίνονται εκατοντάδες άνθρωποι να απολαμβάνουν την βόλτα τους σε πεζόδρομο της πόλης, ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο μεσημέρι, την στιγμή που ταχυδακτυλουργοί, κλοουν, ακόμη και μουσικές μπάντες τους κρατούν συντροφιά. Σε αυτό το σκηνικό είναι που ο καλλιτέχνης ξεχωρίζει την αγαπημένη του.

Πηγή: 10 με 1 μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved