Το « ζευγαράκι» του Big Brother αρραβωνιάζεται!
Showbiz

Το « ζευγαράκι» του Big Brother αρραβωνιάζεται!

Το θυμάστε το ζευγαράκι του Big Brother Στέλλα και Αλέξη; Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι, και μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, πλέον αρραβωνιάζονται!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την πέρασαν παρέα,και όπως λένε, συνεχίζουν να είναι ακόμα μαζί «κόντρα σε όλα τα κατεστημένα που έλεγαν ότι το κάνουμε fake».

Καλεσμένοι στο «Κους Κους το μεσημέρι», πέρασαν το δικό τους μήνυμα: «Είμαστε ενήλικοι, έχουμε αποδείξει τι θέλει ο καθένας, έχουμε περάσει από 40 κύματα, και η απόσταση μας έφερε κοντά».

Μιλώντας για το τι «τράβηξε» τον έναν στον άλλον, η Στέλλα είπε «το πακέτο» του Αλέξη, ενώ ο αρραβωνιαστικός της την χαρακτήρισε «δυναμική», αφού όπως είπε «είναι ταυτόχρονα γυναίκα και παιδί».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, ωστόσο είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θ’ αργήσει να γίνει.

Προς το παρόν, διατηρούν σχέση από απόσταση (η Στέλλα μένει Κρήτη και ο Αλέξης Αθήνα), αν και αυτό είναι κάτι που τρομάζει τον Αλέξη, σε αντίθεση με τη Στέλλα που δεν το φοβάται καθόλου καθώς όπως λέει «εδώ έχουμε περάσει άλλα κι άλλα». Πηγή: Κους κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved