G-Sports

Αντώνης Νικοπολίδης: Η ζωή και η καριέρα ενός τερματοφύλακα που τα έζησε όλα!

Gossip-tv Team

Μισός πράσινος, μισός κόκκινος, σε γαλανόλευκο φόντο, μέσα σε ένα σωρό από τίτλους και διακρίσεις. Πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς τον Αντώνη Νικοπολίδη με λίγες μόνο λέξεις;

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αναγέννηση Άρτας. Άρχισε να μαθαίνει τα βασικά στις ακαδημίες της ομάδας και το 1986 σε ηλικία 15 ετών, μεταπήδησε στο αντρικό τμήμα. Το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί, γεγονός που έφερε την καθιέρωση, συγκεντρώνοντας λίγο αργότερα τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης άρχισε να παίζει μπάλα στα τέλη της 10ετίας του '80 και ολοκληρώνει την καριέρα του στην αυγή της δεκαετίας του '10. Τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες δηλαδή στα γήπεδα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε μια πλούσια σε συμμετοχές και τίτλους ποδοσφαιρική καριέρα, που τον κάνει να ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλον γκολκίπερ πέρασε ποτέ από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεδομένης της συμμετοχής του στο Euro 2004, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του τίτλου. Αγωνίστηκε στους δύο μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, προκαλώντας συμπάθειες και αντιπάθειες εκατέρωθεν, για όσο διάστημα φορούσε τη φανέλα του αντιπάλου. Βάση λογικής, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος, που θα καταφέρει να τον διαδεχθεί επάξια, πόσο μάλλον να τον ξεπεράσει.

Σήμερα, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» όπου ετοίμασαν ένα βίντεο - αφιέρωμα για τη ζωή του πρώην τερματοφύλακα.

Δείτε το

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved