Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Ανυπομονώ να έρθει η μέρα του γάμου»
G-Sports

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: «Ανυπομονώ να έρθει η μέρα του γάμου»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η Μαρία Τσουρή ετοιμάζονται ν' ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τις προετοιμασίες του γάμου και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την πιο ωραία ημέρα της ζωής τους. «Ο γάμος θα γίνει στις 22 Ιουνίου στο Κτήμα Νυμφών. Οι κουμπάροι μας θα είναι ο κολλητός μου και η κολλητή της Μαρίας, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού», μας εξήγησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα ντυθεί γαμπρός στο Κτήμα, ενώ η Μαρία θα πάει στην εκκλησία με τον μόλις δυο ετών γιο τους, ο οποίος την ημέρα του γάμου έχει και τα γενέθλιά του. Όσον αφορά τις προετοιμασίες του γάμου που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Γενικά επικρατεί μια τρέλα, αλλά είμαστε χαλαροί τύπου και εγώ και η Μαρία, άρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει καλό φαγητό και καλή μουσική. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες και το βλέπουμε σαν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας». Μπορεί στην αρχή να ήθελαν ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό καθώς και το ζευγάρι έχει μεγάλο κύκλο και δεν ήθελαν ν' αφήσουν κάποιον έξω από αυτή την όμορφη μέρα».


- Ποιος από τους δυο έχει περισσότερο άγχος για την ημέρα του γάμου;
«Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν έχω άγχος. Έχω περάσει πολλές δυνατές στιγμές στην ζωή μου μέσα από τον αθλητισμό και όλο αυτό το βλέπω σαν ένα μεγάλο πάρτι. Ανυπομονώ να φτάσει εκείνη η μέρα. Ούτε η Μαρία έχει άγχος, εκτός κι αν δεν μου το δείχνει».

- Εσύ συμμετέχεις στις προετοιμασίες του γάμου ή τα έχει αναλάβει όλα η Μαρία;
«Τις περισσότερες προετοιμασίες τις έχω αφήσει στην Μαρία, γιατί εγώ δεν προλαβαίνω λόγω της προεκλογικής περιόδου επειδή έχει πολύ τρέξιμο και δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Γενικά όμως πιστεύω ότι ο γάμος είναι γυναικεία υπόθεση. Εγώ συμμετέχω πολύ λίγο όταν μου ζητάει την γνώμη μου για κάτι»

- Πως συνδυάζεται η προετοιμασία του γάμου με την προεκλογική περίοδο;
«Εντάξει, ζω την απόλυτη τρέλα. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ γι' αυτό και έχει αναλάβει πολλά πράγματα για τον γάμο η Μαρία».

- Πως αποφάσισες ν' ασχοληθείς με την πολιτική και να θέσεις υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πειραιά και τι είναι αυτό που θες να κάνεις;

«Η πρόταση μου έγινε με αφορμή το site που έχω δημιουργήσει με σκοπό να βοηθάμε αθλητές. Εάν όλα πάνε καλά και εκλεγώ θ' αναλάβω την διεύθυνση αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής. Άλλωστε γι' αυτό δέχτηκα γιατί έχει να κάνει με το αντικείμενό μου, αφού με τον αθλητισμό ασχολούμαι από πολύ μικρός. Βέβαια, αυτό είναι και κάτι που με αγχώνει, γιατί δεν το έχω ξανακάνει, αλλά και από την άλλη μου δίνει την δύναμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να κάνω τέλεια με ότι καταπιάνομαι. Έχω μάθει να λειτουργώ μέσα από τον αθλητισμό και με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα και αυτό θέλω να περάσω και στους άλλους. Ελπίζω να τα καταφέρω για να μπορέσω να βάλω σε όλα τα σχολεία προγράμματα για να μυηθούν τα παιδιά στον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε γήπεδα και αθλητικούς χώρους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved