Παπουτσάκη: «Ενθουσιάστηκα με το ρόλο που μου πρότειναν στην Εθνική Ελλάδος»
G-Sports

Παπουτσάκη: «Ενθουσιάστηκα με το ρόλο που μου πρότειναν στην Εθνική Ελλάδος»

Φέτος, η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στην τηλεοπτική πραγματικότητα με την «Εθνική Ελλάδος», έχοντας στο σπίτι ένα γιο κι ένα σύζυγο. Ένιωσε δίλημμα για το αν θα έπρεπε να το κάνει ή όχι, υπό την έννοια ότι θα λείπει πολλές ώρες;

«Οχι, γιατί επέλεξα να μην κάνω θέατρο παράλληλα, παρόλο που υπήρξαν πολύ αξιόλογες προτάσεις. Ετσι, λείπω κατά μέσο όρο 3 μέρες την εβδομάδα και περνώ όλο τον ελεύθερο χρόνο μου με το μωρό και τον Παναγιώτη» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την «Εθνική Ελλάδος»;
«Με πήρε τηλέφωνο ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Αντώνης Αγγελόπουλος, που εκτιμώ ιδιαίτερα. Διάβασα το εκπληκτικό σενάριο του Γιώργου, ενθουσιάστηκα σφαιρικά αλλά και συγκεκριμένα με το ρόλο που μου πρότεινε και αποφάσισα ότι ήθε¬λα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά.»
- Τι το διαφορετικό είχε η συγκεκριμένη πρό¬ταση από άλλες που προφανώς είχες;
«Εκτός από το σενάριο, που είναι αμιγώς πρωτότυπο, ολοκληρωμένο, ώριμο, βαθιά κοινωνικό, δέλεαρ ήταν και οι συντελεστές! Ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει καταπληκτικά, το έχει ήδη αποδείξει, και τούτη τη φορά εντυπωσιάζει ξανά. Με εκφράζει ο τρόπος που γράφει! Η «Εθνική Ελλάδος» είναι ένα πολυεπίπεδο σενάριο με κοινωνικούς προβληματισμούς, χωρίς επιτήδευση και σοβαροφάνεια, με κωμικά και δραματικά στοιχεία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved